Pakkekalendere – den lette løsning

REKLAME – Affiliate Links

Julen nærmer sig med hastige skridt, og inden vi får set os om, så sidder vi rundt om julebordet med andestegen og gaverne under træet. Som så mange gange før, når juletingene begynder at komme frem i butikkerne, kan jeg mærke sådan en form for panik-stemning inde i min krop. Ikke fordi jeg stresser over julen. Jeg har egentlig holdningen, at jeg når det, jeg når! Men jeg synes, at julen er en hyggelig tid, og der er så mange ting, som jeg synes kunne være hyggelige og sjove, men som bare ikke bliver.

Én af tingene er altså pakkekalenderen! Jeg tager hatten af for dem, der har/tager sig tiden, har kreativiteten, lysten, ideerne til at lave en pakkekalender til deres børn/partner/forældre/you name it – især hvis der er flere af dem. Jeg tænker hvert år, at det kunne være meget hyggeligt at gå og pusle med at finde 24 små pakker, pakke dem ind i flot papir (fra Søstrene Grene selvfølgelig 😉 ) og finde én eller anden smart måde at arrangere dem på, som selvfølgelig er Instagram-venligt. Samtidig tænker jeg, at det er et kæmpe arbejde, og jeg kan altså ikke tage mig sammen til at købe henover hele året, når jeg lige falder over det. Den type er jeg bare ikke! Og derfor bliver det ikke til andet end tanken!

Jeg har aldrig selv fået en pakkekalender, da vi altid har været vant til  få adventsgaver – forståeligt nok set i lyset af, at vi er 5 søskende. Det ville blive til pænt mange små pakker mine forældre skulle fremskaffe. Derfor har Silas også altid fået adventsgaver, og det har jeg nok i bund og grund ikke tænkt mig at lave om på.

Alligevel overvejer jeg en lidt anden løsning i år. Der er jo heller ikke nogen, der siger, at det skal være ens hvert år. Julekalender fra Lego

Silas er jo som bekendt ret tosset med ‘lille’ LEGO, som han kalder det. Så meget, at det stort set kun er det, han leger med, Derfor er jeg ret vild med LEGOs julekalendere, og jeg tror faktisk, at Silas skal have sådan én i år i stedet for adventsgaver og andre julekalendere. Han har de tidligere år egentlig ikke rigtig forstået konceptet adventsgaver, og sidste år endte det faktisk med, at der var nogle af gaverne, han slet ikke fik. På denne måde får han lov til at åbne op til en lille ting fra LEGO hver dag, og jeg er ret sikker på, at det vil være et hit, hvis julemanden sendte en Star Wars kalender som tak for sutterne 😉

Er man ikke til den nemme løsning fra LEGO, så findes der andre nemme løsninger, bl.a. hjemmesiden Pakkekalender.dk, hvor du via få klik kan vælge en færdig pakkekalender til dit barn. Det eneste, du i princippet skal, er at vælge køn og alder. Du kan også selv gå ind og vælge hver enkelt pakke, hvis du gerne selv vil bestemme, hvad der skal i de forskellige pakker. Og så er der selvfølgelig også forskellige bud ¨på adventspakker. Hos nemmegaver.dk er princippet stort set det samme.

Min nyeste opdagelse er Bland-selv-pakkekalenderen hos Billigvoks.dk, som du sikkert allerede har set reklamer for på eksempelvis Facebook.  Det synes jeg faktisk er ret smart, selvom det måske godt kan gå hen og udvikle sig til en lidt dyr løsning alt efter hvilket indhold man vælger.

Hvad mon I andre gør??

Tagget , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.