Panik!

Indrømmet overskriften er måske lidt mere overdrevet, end situationen egentlig er! Men den mentale panik opstod den anden dag, hvor jeg læste et brugbart indlæg fra Nanna, der har bloggen Tvillingernesmor, der ligesom mig er gravid – bare 4 dage længere henne. Indlægget handlede om pakkelisten til hospitalet – når fødslen nærmer sig (læs det her) og BANG, så slog det mig – at jeg OVERHOVEDET ikke har overvejet, at jeg skulle have pakket en taske til fødslen! Og næste tanke var: “Hvordan kunne jeg glemme det?” (Ammehjernen må så småt være indtrådt!)

Og det var derefter, at der opstod en smule panik i mit hoved, da det gik op for mig, at der jo faktisk kun er godt 5 uger til, at jeg har termin. Om 2 uger vil det være indenfor tiden, hvis jeg går i fødsel! 2 uger!!! Og jeg er slet ikke begyndt at finde babytingene og babytøjet frem. Lillebrors værelse er endnu ikke færdigt, da vi pt. venter på, at der bliver lagt tæppe på gulvet. Vi bliver ved med at finde på flere ting, der skal gøres herhjemme. Jeg aner ikke, om jeg skal have købt ekstra babytøj, da Silas jo var et sommerbarn? Og hvad med overtøj til den lille fyr? Hvad køber man til så lille en gut – kørepose eller? Babysengen, som jeg selv har lagt i, er ikke hentet hjem. Barnevogn og lift er ikke gjort klar osv. osv.

Ja som I kan fornemme, så gik tankerne i selvsving og pludselig var jeg overbevist om, at vi på ingen måde er klar til at lillebror kommer! Jeg er ret sikker på, at Henrik synes, at jeg overdrev situationen en smule, men han har heller ikke samme behov for at være struktureret og helt klar, som jeg har, hvilket nok er meget godt! Jeg er dog efterhånden ved at falde lidt til ro igen, men er samtidig ved at være frustreret over, at vi ikke kan blive færdige herhjemme, så jeg kan få fundet de væsentligste ting frem af gemmerne. Heldigvis ved jeg jo, at vi har alt indenfor husets vægge, hvis jeg skulle føde før beregnet, så det kommer jo nok til at gå alt sammen 😉 Heldigvis kan jeg jo nu smutte ind på Nannas blog og finde en velegnet pakkeliste, når jeg når så langt 🙂 Generelt kan jeg anbefale jer at kigge ind hos Nanna, da hun har en dejlig blog om familielivet med tvillingtøser og en lillesøster på vej.

Tagget

4 tanker om “Panik!

 1. Åh ja, tasken til fødegangen!

  Fordi vi var indlagt 5 dage på barselsgangen med Filøjsen grundet opstartsproblemer med bl.a. amning, så pakkede jeg en helt masse 2. gang. Seriøst, jeg havde en lille kuffert på hjul med og så en lille sportstaske ved siden af! Der var 5 sæt tøj til tøsen og jeg ved ikke hvad.

  Vi kom ind kl. 10. Kl. 12 var hun født og klokken 15.30 tog vi hjem … med nærmest uåbnede tasker 😉

  Men man ved selvfølgelig aldrig, hvad der venter en, så det er fint at få pakket et par ting eller to. En fleecedragt eller ulddragt og hue er i øvrigt en god ting at proppe baby i på køreture og så et lille varmt tæppe over. Mine blev født i december og marts …

  1. Jeg satser helt klart på kun at pakke det mest nødvendige, da jeg går ud fra, at jeg selvfølgelig skal hjem med det samme, selvom jeg også var indlagt sidste gang 🙂 Og ellers må Henrik jo hente mere, hvis det bliver nødvendig:)

 2. Rolig søs! Når man tænker på, hvor lang tid du var om at føde sidst, når du nok lige at kyle lidt kluns i en taske på vejen…. Ellers må Henrik af sted. Eller din effektive mor. Og ellers går det nok! Kram

 3. Det kan der selvfølgelig være noget om! Jeg glemmer altid at lægge de 3 døgn til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.