Polterabend

Lørdag var dagen, hvor vores venner og familie havde planlagt polterabend for os. Og hvilken dag det blev!

Vi havde i forvejen en ret god fornemmelse af, at det ville blive denne lørdag, at vi blev hentet. Vi har faktisk hele tiden sagt, at det var d. 28/6, og denne lørdag var også den første, vi ikke kunne udelukke, da vi de andre weekender har vist, at der var én eller flere, der havde andre planer. Så denne lørdag var den første, hvor vi måtte vente og se, om der skete noget. Vi havde derfor heller ikke lavet de vilde planer, hvis nu…

Selvom vi godt viste, hvor mange der ca. ville dukke op, så var det overvældende at se, hvor MANGE mennesker, der var – 31 stk. alt i alt – da de stod og fyldte hele indkørelsen. Så der endte med at være godt fyldt op i baggangen, da alle var kommet ind og havde taget sine sko af.

polterabendVores uventede gæster havde været så søde selv at tage morgenmaden med. Det var ret heldig, for vi havde slet ikke nået at spise noget, inden de kom. Her fik jeg stukket en pakkeliste i hånden. En liste der jo kunne sætte lidt tanker i gang om, hvad jeg skulle i løbet af dagen.

20140629_132702Derefter kørte mændene en vej, mens vi tog en anden. Vores tur gik til Tranum Lys og Glas, hvor vi skulle prøve at lave glaskunst. Her fik jeg bl.a. selv produceret et dørskilt med vores kommende fælles navn. Derudover blev der lavet 3 billeder til mig med 4 små stykker glas på hver, som alle gæsterne var med til at dekorere. De lavede også alle en lille ting til mig – lige fra køleskabsmagnet, en gedebuk, en nøgen mand og kvinde til døren ind til badeværelset, et hjerte og meget meget mere. Jeg skal nok skrive/vise noget mere, når brændingen af glasset er færdig, så alle de små kunstværker kan komme til sin ret 😉

Tranum Lys og Glas

20140629-013601-5761679#Jeg skulle udvælge farverne til billederne, hvorefter de andre havde frit spil.

Hyggeligt var det og aktiviteten passede jo perfekt til en gravid kvinde.

Derefter gik turen til et sted ude i skoven, hvor også mændene dukkede op. Frokosten blev derfor indtaget sammen. Efterfølgende fik vi besked på at gå ud og tage badetøj på, hvilket gjorde forvirringen total. Det viste sig så, at de “bare” skulle have et billede af os i den mundering. Vi fik derefter noget skønt udklædningstøj på. Jeg kunne nok bedst sammenlignes med Gertrud Sand og Henrik med Onkel Reje!

Efter dette lille optrin blev vi igen delt op og sendt på orienteringsløb med forskellige opgaver undervejs. Turen blev afsluttet med klatring i et 15 meter højt træ. Jeg skulle selvfølgelig  være den første til at prøve, og jeg nåede da også til tops – af rebstigen nederst på træet!! Modet svigtede en smule, da jeg ikke har det super med højder, selvom jeg jo blev forsikret om, at jeg ikke kunne falde nogle steder. Jeg tror dog også, at graviditeten satte sine spor, da jeg på ingen måde havde lyst til at tage nogle chancer. Men jeg prøvede da!! Andre kom halvvejs op i træet og en enkelt helt til tops:)

Turen i skoven blev afsluttet med kaffe og kage, hvorefter turen gik ud til min bror og svigerinde (mit barndomshjem), hvor der var stillet an til fest i deres gildesal. Her blev vi begge stillet over for endnu en opgave – Henrik skulle lave chokolademousse til dessert, og jeg skulle bakke igennem en port med traktor og vogn. Til trods for at jeg er vokset op på et landbrug, har jeg aldrig nogensinde selv kørt en traktor, men jeg kan afsløre, at der er gået et naturtalent tabt i mig:)

Resten af aftenen gik med god mad, hygge og en underholdende quiz lavet af nogle af mine veninder. Her konkurrerede Henrik og jeg om, hvem der er det stærkeste køn med hjælp fra andre. Og behøver jeg sige, hvem der vandt??

13

12#Henrik blev meget glad for min brors sikkerhedstræsko i løbet af aftenen, hvilket jo kun gjorde outfittet endnu bedre.

Vi er begge meget tilfredse med det program, der var blevet lagt for os. Det vildeste var egentlig bare at opleve, at alle de mennesker er samlet for at give os en god oplevelse! Og det var dejligt at se og høre, at alle vores bekendte kunne snakke og grine på kryds og tværs. Det er altid lidt spændende, når de forskellige “grupperinger” i ens liv skal blandes.

En skøn dag fyldt med fantastiske mennesker, og vi er meget taknemmelige over, at så mange var mødt op og havde gjort en indsats. Vi glæder os til at kunne give en god fest tilbage til brylluppet, hvor de forhåbentlig er lige så klar til fest og farver, som de var i går.

Jeg ville gerne have vist nogle flere billeder fra dagen, men jeg fik slet ikke taget nogle selv. Jeg nød bare dagen til fulde i stedet for at se den igennem et kamera. De fleste af billederne er derfor lånt af Kamilla, kvinden bag diary.dk, som også har skrevet et fint indlæg om dagen.

NØJ hvor jeg glæder mig til vores bryllup!

/Tina

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.