Det der restferie – det er egentlig okay!

RestferieJeg er heldig, at jeg har 5 dages restferie, som jeg skal have anvendt inden 1. maj, og den første feriedag har jeg netop taget hul på, og jeg kan allerede mærke, at det bliver godt. De næste 2 dage er jeg moderen, der aflevere begge børn i institution (emoji-abe der holder sig for øjnene) – for den type mor, er jeg nemlig også!! Jeg synes faktisk personligt, at det er okay engang imellem at tage sig et par fridage alene. Jeg tror på, at det i sidste ende også gavner børnene. Denne gang er det dog ikke så meget for at få tid for mig selv, men simpelthen fordi jeg de næste par dage har et par aftaler, hvor det ikke er så nemt at have børnene med.

Så nu sidder jeg her. Nyder roen. Hører Rasmus Seebach (Igen emoji-abe, der holder sig for øjnene)! Giver lidt opmærksomhed her til bloggen, som også trænger til lidt ekstra 😉 Og venter på, at jeg skal til dagens første aftale, som min mand har været så ‘sød’ og arrangere. Jeg tror han har set det som sin fineste opgave, at jeg ikke skulle komme til at kede mig i dag (Læs venligst ironien 😉 ). Så lige om lidt skal jeg såmænd af sted og have skiftet til sommerdæk, selvom jeg er ret sikker på, at der står i ægteskabs-loven, at det er MANDENS opgave!

Og så for at det ikke skal være løgn, ja så fik han prikket godt og grundigt til ét af mine hængepartier herhjemme, så jeg nu synes, at jeg er NØDT til at gøre det i dag, selvom jeg på ingen måder gider! Vi fik for nogle uger siden skiftet nogle vinduer, og det har efterladt os tilbage med nogle små-reparationer af lysningerne i vinduer, og alt der inkludere en fugepistol er min opgave! Så der er ikke andet for end at kaste sig ud i det og håbe, at det går hurtigt og smertefrit 😉

Men når det er gjort, så har jeg ikke nogle kedelige opgaver eller aftaler til at hænge mig over, og så er jeg sikker på, at dét der restferie, går hen og bliver ret godt!

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.