Rygsæk fra Smallstuff

Rygsæk fra SmallstuffSilas har været heldig at modtage en lækker Rygsæk fra Smallstuff, som passer helt perfekt til ham i størrelsen.

Rygsækken er grøn med farverige insekter over det hele. Den er indrettet med et stort rum, hvori der er en lille lomme. Derudover er der en lille lomme fortil. Rygsækken er lavet i et dejligt blødt materiale, som er vandafvisende. Remmene er justerbar, og der tilført en lukke-funktion hen over brystet, så tasken sidder rigtig godt på ham og ikke glider ned. Det er altså praktisk, når man har et meget aktivt barn, hvor al gang foregår i løb 😉

Tasken er helt ideel til brug til og fra børnehaven og når han skal på tur med børnehaven. Her tænker jeg, at det især er praktisk, at tasken er vandafvisende, så madpakken mv. ikke bliver våd på turen. Tasken er endvidere rummelig, hvilket indimellem er nødvendig her i huset, da Silas gerne vil have legetøj mv. med – både i børnehave, og hvis vi ellers skal i byen.

Rygsæk fra SmallstuffStraks Silas fik Rygsækken blev den pakket med legetøjsbilerne, så den var klar til at komme med på tur – denne gang ud og hente juletræ. Der var ingen tvivl om, at han syntes, at tasken var ret sej med insektmotiverne, og han var ligeledes lidt betaget af, at tasken også skulle spændes over brystet. Ulempen ved dette var dog, at det var svært for ham selv at tage tasken af, men jeg tænker umiddelbart, at det bare er et spørgsmål om øvelse. Jeg ser det derfor absolut ikke som noget problem, da der jo også altid er en voksen i nærheden til at kunne hjælpe, og jeg synes så afgjort, at komforten er mest afgørende.

Tasken blev så afgjort taget ind i drengens hjerte med det samme, og jeg er sikker på, at han nok skal få meget glæde af den.

rygsæk fra SmallstuffRygsæk fra SmallstuffRygsæk fra Smallstuff

 

Tasken findes i forskellige modeller, som du alle kan se og evt. købe hos Kids-World, hvor der som en ekstra luksus altid er gratis fragt! Og måske en heldig læser kan vinde en på et tidspunkt 😉

OBS! Indlægget er sponsoreret, men det skrevne giver udelukkende udtryk for mine egne holdninger og meninger om produktet.

Tagget , , , ,

En tanke om “Rygsæk fra Smallstuff

  1. […] Jeg har for kort tid siden skrevet om rygsækken her på bloggen, så hvis du har lyst til at læse mere, kan du kigge forbi indlægget “Rygsæk fra Smallstuff” […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.