“Så det fredag…

…så skal vi rigtig ud og drikke os fulde, og så danser vi til muzak” Eller not! Det der med at gå i byen er pt. en by i Rusland her i familien. Heldigvis fristes jeg til at sige! Det er rigtig hyggeligt at være i byen, men hvor er jeg også glad for, at jeg ikke længere er teenager med fest og dertilhørende tømmermænd hver evig eneste weekend. Det er alt for hårdt med tømmermænd og små børn! 


På den anden side tror jeg, at vi begge savner, at der indimellem sker lidt mere i weekenderne for os. At komme lidt mere ud blandt venner og bekendte og komme lidt væk fra hverdagen hjemme og få lidt mor og far-tid. På nuværende tidspunkt hænger det selvfølgelig også sammen med, at Valde stadig bliver ammet, så det er ikke så let at smutte alt for lang tid væk fra ham. Og eller så er det vel bare sådan det er at være en børnefamilie? Og det er vel i grunden også okay! 

Jeg synes også, at det kan være svært at lade ungerne blive passet ude alt for tit. Jeg har ikke et stort behov for det, da jeg egentlig rigtig godt kan lide at have dem med og være sammen med dem også. Det er nok ét af de punkter, hvor Henrik måske godt kunne ønske sig, at vi gjorde lidt mere i, og det skal jeg nok også blive bedre til, Dét jeg/vi nok savner mest er nogen at hænge ud sammen med, hvor ungerne kommer godt overens, således at det er afslappende for alle parter. Børnene leger og de voksne hygger, drikker rødvin og får noget godt at spise – det er sgu da hyggeligt! Så er der nogen, der er friske på det, så er vi også 🙂 

Men det er noget forunderligt noget, der sker, når man får børn. Ens weekender og hverdag bliver totalt ændret, og det er ikke længere 100 % dig selv, der sætter dagsordenen. Det er der jo for den sags skyld ikke noget underligt i. Men samtidig sker der også noget med ens omgangskreds. Nogle rykker tættere på, og andre glider længere væk. Og min oplevelse er, at det eruhyre vigtigt, at ungerne kommer godt overens med hinanden, da det ellers bliver mindre og mindre, man opsøger hinanden. Er jeg mon den eneste, der oplever det? Men venskaber er jo i bund og grund noget foranderligt noget, som på en eller anden måde aldrig er helt stabil. Det er forskelligt fra periode til periode, hvem det lige er, man opsøger mest, er mest sammen med, har mest tilfælles med og mest at tale med om. Og det er min klare oplevelse, at det også afhænger meget af, hvad der ellers lige sker i ens liv. Jeg synes godt, at det indimellem kan være lidt ensomt at have små børn – og please skriv i kommentarfeltet, at jeg ikke er den eneste! 😉 

Og tilbage til overskriften, så kommer det sikkert ikke bag på jer, at vi ikke har de vilde planer i denne weekend. I aften står den vist på fredagshygge – den absolut hyggeligste aften om ugen sammen med Silas, hvor han får lidt fredagsslik og kan få lov til at være lidt længere oppe. Det er som regel ikke ret sent, da han er godt brugt ovenpå en hel uges udfoldelser i børnehaven. 

I morgen står den vist på havearbejde, hvor det gode vejr kan nydes. Og ellers skal trampolinen vist samles, hvis altså ikke det blæser alt for meget. Og apropos det, hvad sker der lige for alt det blæsevejr? Jeg er seriøst ved at være godt træt af det – især fordi det virkelig blæser her hos os pga. de åbne marker. 

Søndag står den på endnu to fødselsdage i familien. April er højsæsonen for fødselsdage med ikke mindre end 6 fødselsdage + 2 stk d. 2. maj i den nærmeste familie. Så vi mødes stort set hver eneste weekend i denne periode. Jeg synes, det er hyggeligt, Silas nyder det, men jeg tror godt, at det kan blive lidt for meget for Henrik indimellem. De er ikke på samme måde vant til at rende hinanden på dørerne i hans familie. Men han er blevet bedre til det og får ellers lov til at hoppe over engang imellem. 

God weekend til jer alle sammen og god fest til jer, de skal ud og svinge træbenet 😉 

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.