Så gik den uge

Jeg synes godt nok, at uge 9 fløj af sted – måske fordi jeg har haft en del aftaler i den forgangne uge. Søndag (stadig uge 8) var Henrik og jeg til bryllupsmesse for at få lidt inspiration til den store dag. Mandag var vi hos advokat, da der skal være styr på det hele, inden vi bliver hr. og fru. Tirsdag var jeg kun på arbejde. Onsdag stod i madklubbens tegn sammen med mine skønne veninder. Torsdag var jeg ude og prøve bryllupskjoler sammen med mine forældre – og som den ægte nordjyde min far er, kastede han om sig med store ord (ja det blev da til: “det er da den pænest, do hår vært i!!”), og ja det er store ord fra min far ;o) Men hold op det var vildt at være ude og prøve den ene fantastiske kjole efter den anden, og det var bare som om, at de blev lidt pænere og pænere for hver gang, jeg kom i en ny (og selvfølgelig også lidt dyrere). I morgen skal jeg lige hurtigt forbi butikken igen og prøve én af kjolerne igen i den rigtige størrelse. På fredag skal jeg af sted igen til 2 andre butikker, og jeg glæder mig allerede. Har taget mig en fridag, så vi har god tid, og mine forældre skal selvfølgelig med igen.

Fredag havde jeg ikke andre aftaler efter arbejde. Lørdag var jeg til damefrokost i anledningen af min svigerindes fødselsdag det meste af dagen. Søndag stod jeg tidligt op og kørte på arbejde, da jeg har sagt ja til at tage noget overarbejde. Jeg var hjemme igen ved 14-tiden, så vi havde heldigvis mulighed for at have lidt familietid i eftermiddag, hvor vi tog en smut på legepladsen med Silas. Resten af søndagen går altid med at blive klar til den kommende uge.

Håber I alle får en skøn uge med skønne oplevelser!! Jeg glæder mig til at få lidt mere “fritid” i den kommende uge og ikke mindst lidt mere tid til min øjesten, som vis trænger, at mor har lidt fokus på ham.

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.