Shapewear fra Kropogpleje.dk – test

Den mest markante ændring, der er sket med min krop efter mine graviditeter, er helt klart min mave og manglen på mavemuskler. Det betyder, at der er lidt buler hist og pist, som ikke nødvendigvis altid gør ens outfit mere perfekt. Men nu er de der engang, og det er i bund og grund okay. Jeg har aldrig haft en toptunet krop, men en almindelig krop kan også sagtens gøre det.

Men dermed er det ikke sagt, at jeg ikke ønsker at gøre noget ved min krop. Jeg slæber fx stadig rundt på de sidste graviditetskilo, og det går ærlig talt ikke så godt med at få dem af igen. Jeg håber på, at påbegyndelse af arbejde og genoptagelse af håndbolden kan være med til at sætte lidt skub i det igen;) Men uanset hvor meget jeg taber mig, så vil jeg stadig have den der bule på maven – lad os kalde den mor-bulen – bulen af løst maveskind. Og lad os være ærlige – den bule bliver ikke nødvendigvis smartere af, at den hænger ud over kanten på et par bukser, eller hopper op og ned inde under en kjole!

shape-wear trusserOg så er det jo heldigt, at der bl.a. er noget, der hedder shapewear! Jeg har fået lov til at teste et par shapewear trusser for Kropogpleje.dk. Jeg har aldrig gjort det helt store i shapewear undertøj, da jeg ærlig talt aldrig har fundet noget, der har siddet behageligt og som ikke ruller ned. Jeg var derfor spændt på at prøve disse af, da det både ser og virker meget robust.

Og jeg må sige, at jeg ikke er skuffet over produktet! Selvfølgelig bliver jeg ikke åleslank af at tage trusserne på – ingen har lovet, at det kunne trylle. Det eneste, der loves i produktbeskrivelse er, at trusserne strammer let til, holder maven inde og skaber en flot talje – og det synes jeg, at produktet lever op til, og jeg kan sagtens se forskel på, om jeg har trusserne på eller ej.

Og hvordan er de så at have på? Selvfølgelig kan jeg mærke, at jeg har trusserne på, da det jo giver et tryk på maven, som der ikke normalt er. Omvendt får trusserne mig også til at tænke mere over min holdning, og jeg retter mig derfor helt automatisk mere op.
De er nemme at tage på med hæfteluk og lynlås i siden, og trusserne bliver siddende, hvor de skal, og der er ikke noget med, at de ruller ned i siden, hvilket i øvrigt er yderst irriterende, når undertøj gør!
Trusserne koster 450 kr., hvilket måske er i den høje ende – for mig – men det er virkelig også god kvalitet, og jeg vil umiddelbart påstå, at holdbarheden er lang. Så med den in mente, er prisen måske meget fair.

Jeg synes derfor samlet set, at det er et god produkt, som giver et opstrammende look, og hvem kan ikke være begejstret for det? Hvis du har lyst kan du læse lidt mere om Shapewear-trusserne, samt se det øvrige af kropogpleje.dk’s udvalg. Webshoppen sælger for resten også mange andre fine ting, såsom amme-bh, smykker og babypleje.

Og grænseoverskridende det er det, men jeg synes alligevel, at I det er relevant at vise jer billeder med og uden shapewear. Billederne til venstre er uden, og dem til højre er med Shape-wear-trusserne.

Shape-wear trusser 2015-07-24 10.58.26

 

 

 

 

 

 

 

Jeg synes klart, at man kan se mest forskel fra siden, men forfra giver de også et mere ‘glat’ udseende. Men I kan jo selv bedømme det 🙂

Shape-wear trusser Shape-wear trusser

 

 

 

 

 

 

Indlægget er lavet i samarbejde med KropogPleje.dk.
Jeg har modtaget produktet med henblik på test.
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.