Sidste feriedag

Så ramte vi sidste feriedag i denne omgang herhjemme, og det gør egentlig slet ikke noget. Måske skyldes det, at vi kun skal arbejde i 14 dage, da vi har ferie igen i uge 34? Måske skyldes det, at jeg kan ane barslens begyndelse i det fjerne (det er faktisk snart!)? Eller måske skyldes det, at vi de sidste dage har haft en meget arrig dreng, som vist også trænger til, at hverdagen igen melder sin ankomst?

Uanset hvad så rammer hverdagen os igen i morgen, og jeg er ret sikker på, at den første arbejdsuge/børnehaveuge bliver hård, da vi jo har fået lavet os en lidt anden rytme her i sommerferien. Men vi har klaret det før, så klarer den nok også denne gang. For mit vedkommende står ugen på en tur til København med arbejdet fra onsdag til torsdag. Det bliver noget af en omvæltning for Silas at skulle undvære sin mor i 2 dage, da han den seneste tid har været meget mor-fikseret. Men jeg tænker faktisk, at det bliver meget sundt for far-søn forholdet. Om faderen også tænker sådan vil jeg lade stå hen i det uvisse 😉

Denne sommerferie fik en fantastisk start med forberedelse til brylluppet og selvfølgelig selve bryllupsdagen. En dag vi aldrig vil glemme, og som blev lige som vi vil have den. Den kan der læses mere om lige her. Og her er så en undskyldning for lige at vise lidt flere billeder fra den pragtfulde dag 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tina og Henriks bryllup Tina og Henriks bryllup Tina og Henriks bryllup

Efterfølgende har ferien været meget stille uden de store udskejelser. De første dage efter brylluppet gik med at komme til hægterne igen. Man er faktisk mere brugt, end man lige regner med, men på den gode måde! Derefter kom den voldsomme varme, som jeg tidligere har givet udtryk for ikke lige er min kop te;) De varmeste dage blev derfor brugt på at svede og være en enkelt tur på stranden.

Provinsmor.dk

Og endelig kom regnen og de lidt køligere temperaturer. Og så skulle man tro, at vi kørte land og rige rundt for at opleve noget – men nej. Èn af de første dage kørte vi en tur i Jesperhus Blomsterpark sammen med mine forældre. Det blev dog ikke den succes, som vi havde drømt om, da Silas i denne uge har haft det svært og har haft usandsynlig mange vredesudbrud. Vi har derfor også valgt, at der ikke skulle ske de store aktiviteter, fordi for hvis skyld ville det være? Ugen er derfor i stedet brugt på små besøg hos familien, hulebyggeri, pageSilas har leget en del med bedstevennen, daglige gøremål herhjemme og i går en tur i svømmehal, som er Silas’ absolut yndlingsaktivitet. Alligevel har det indimellem føltes som om, at Silas har kedet sig helt vildt og har derfor nok også set lidt for meget fjernsyn, men når han er i det lune, som han har været de seneste dage, så er det heller ikke så meget ved at lave de vilde heldagsarrangementer.

Og hvis jeg skal være ærlig, så har de seneste dage vist tæret en del på os alle sammen, da det ofte ender med utrolig mange konflikter, når Silas har det på den måde. Konflikter som vi jo godt ved måske bare er med til at optrappe situationen, men magtesløsheden rammer, når det heller ikke er muligt at tale ham stille og roligt til ro. Der har derfor været nogle turer til værelset og en enkelt tudetur for moderen over at alting altid føles op af bakke. Det ser heldigvis ud til at ferien bliver sluttet på en god måde, da Silas’ humør har været bedre både i går og i dag.

Men hverdag – bare kom an! Vi er klar 🙂

Tagget , , , ,

En tanke om “Sidste feriedag

  1. […] Du kan se lidt flere billeder af kjolen i indlægget her eller her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.