Sikke en dejlig dag vi har haft i dag

I dag skulle vi som sagt fejre Silas med det første hold gæster. Inden gæsterne kom fik Silas sin gave fra os. Ganske som forventet blev han overvældet af glæde og vidste næsten ikke, hvad han skulle gøre af sig selv. Efterfølgende kørte han på maskinen hele formiddagen, indtil den løb tør for strøm.

128

Det er så fedt at se begejstringen i Silas’ øjne, og synes især billedet, hvor han stiger ind i bilen er fantastisk! Smilehullerne ses tydeligt.

Maden bestod bl.a. af:

456

#grøn salat #vandmelon/fetasalat #hjemmebagt brød #svinemørbrad svøbt i bacon

Derudover fik vi kartoffelsalat, olie-eddike kartoffelsalat, kyllingfilét og pølser. Jeg havde som sædvanligt lavet alt for meget mad, men heldigvis er jeg stor fan af rester og udsigten til, at det bliver nem aftensmad de næste dage!

Silas har virkelig hygget sig med at have gæster i dag og har klaret at undvære middagssøvnen rigtig godt. Jeg tror til dels det hænger sammen med den afslappede stemning, der opstår, når alle sidder på terrassen og børnene selv kan bestemme, om de vil være ude eller inde.

123

#Bordet klar til indtagelse

124

#Vandkamp med én af kusinerne.

126

#En anden kusine får en tur i bilen til stor glæde for dem begge.

125

#En træt dreng, der sidder og leger med sit nye Lego efter, at gæsterne var taget hjem.

Den manglende middagssøvn resulterede i, at Silas allerede gik i seng ved 19-tiden, efter selv at have bedt om at komme i seng.

Så tusind tak til vores gæster, som har været med til at give Silas en god fødselsdag!

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.