Skønne hverdagssamtaler med Silas

Silas er for alvor kommet i en alder, hvor hans sprog er blevet vildt meget nuanceret, og hvor han fortæller, hvordan tingene hænger sammen i hans hoved. Og hvor er børnelogik bare fantastisk indimellem. Selvom jeg er bange for, at det bare ikke er helt det samme, når det kommer på skrift, og når man ikke kan se knægten samtidig, så prøver jeg alligevel at skrive nogle af dem, som der er kommet den seneste tid.

“Ulla hun er den, der bestemmer i Bamsehuset (vuggestuen), vi andre vi må ikke bestemme noget!” Jeg er nu egentlig meget sikker på, at han også selv får sin vilje deroppe engang imellem 😉

“Musik-Mette hun er syg i dag. Det er synd for hende! Så græd hun lidt!”

Nu vågner mors hidsigdrage” Ordet hidsigdrage har vi jo brugt til at sætte ord på Silas’ vrede, som jeg tidligere har skrevet om i dette indlæg. Men det er svært at lade være med at grine, når han sender den right back.

“Vi har ingen lillebror! Mor: nej det har vi ikke. Silas: Det har vi jo glemt at købe!”

Da jeg var i din mave havde jeg jo ikke nogen tænder!”

“Du har været ude og prøve kjoler (brudekjoler), så bliver du en prinsesse. Men jeg mangler jo også en prinsessekjole!”

“Silas: hvor skal du hen far? Far: op og have nye dæk på bilen. Silas: jeg vil os’ med! Far: arg det er ikke så let for far skal op og løbe bagefter, og der kan jeg ikke have dig med! Silas: jeg er stærk i de her sko, så jeg kan altså sagtens løbe sammen med dig! Og enden på det hele blev, at Silas og far kørte op og fik skiftet hjul, hvorefter Henrik kom tilbage med ham og af sted igen for at løbe 🙂

“Når jeg bliver voksen, så vil jeg cykle på vejen og så skal DU i bad!!! Jeg var fuldstændig færdig, da Silas sagde denne sætning. Hvis det er hans drømme for fremtiden, så er jeg ret fortrøstningsfuld i forhold til, at det kommer til at gå i opfyldelse!!!

Jeg nyder virkelig, at vi nu kan have hele samtaler med Silas og de morsomheder, der kommer ud af det 😉 Og glæder mig allerede til at høre de næste mange guldkorn!

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.