Skønt med weekend

Så kom fredagen endelig igen. Selvom jeg egentlig synes, at den er her hele tiden, så er det desværre lige så tit mandag morgen igen. Denne weekend står for mit vedkommende på alenehygge med sønnike i eftermiddag/aften, alenetid med Henrik i morgen og samlet familiehygge på søndag.

Henrik er til forsinket julefrokost i dag, så Silas og jeg har hygget os alene sammen. Vi kom desværre ikke ud og lege i sneen, da Silas pænt ytrede, “at han altså bare gerne ville have en is” og så kan sne åbenbart være sne!!!

20140117_195854_1Vi brugte derfor i stedet eftermiddagen på at bage Jane Faerbers “Kernebrød” og hjemmelavet romkugler lavet af dadler og mandler, som jeg så kan sidde og nyde nu sammen med en kop kaffe, men jeg nyder at have huset for mig selv.

Jeg sætter virkelig pris på denne alenetid ind i mellem. Selvom jeg holder virkelig meget af at være sammen med andre mennesker – især min familie, har jeg dog også brug for, at der indimellem ikke er andre at tage hensyn til end Tina. Derfor er det fedt med udsigt til en weekend, hvor jeg både kan pleje mig selv, parforholdet og familielivet.

God weekend til jer alle!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.