Snotty grotty room spray – Tip til stoppede børnenæser

snotty grotty room sprayReklame – indeholder aff.link.

Valde har den seneste tid været snottet, og er der noget, der kan ødelægge nattesøvnen, så er det en forkølet baby. Det har især været ødelæggende for nattesøvnen, da hans næse er stoppet til, når han har lagt ned. Når han så samtidig gerne vil have sutten, ja så er det altså ikke så let at få vejret, og han har derfor sovet meget uroligt og/eller på min arm. Og når baby sover uroligt – ja så er der ikke meget søvn til moderen heller.

En venlig sjæl på Instagram tippede mig om Snotty grotty Room spray fra Milk & Co. Det lød nærmest for godt til at være sandt, så jeg blev naturligvis nødt til at prøve den:) Sprayen hjælper med at give bedre luft hos dit barn. Du skal bare give et par pift med sprayen ved barnets seng og sengetøj et par minutter før sengetid, og det er da lige til at holde til. Sprayen dufter skønt og er lavet af naturlige ingredienser såsom eukalyptusolie, kamferolie, kamille og ylang ylang.

Jeg modtog produktet i går, og der blev selvfølgelig givet et par spray inden Valdes sengetid i håb om, at jeg kunne få mig en dejlig nats søvn. Og det har jeg fået! Jeg har kun været oppe en enkelt gang, men det var for at amme, og det kan jeg altså ikke give snotnæsen skylden for 🙂 Jeg er derfor overbevist, og kunne selv mærke, at luften var dejlig frisk i soveværelset (hvor Valde sover), da jeg gik i seng et par timer senere. Jeg er derfor ret sikker på, at det bliver en fast del af vores husholdning fremover, da den jo kan benyttes af os alle sammen.

Du kan købe grotty Room spray fra Milk & Co hvis du har fået lyst til selv at prøve det. Snotty Grotty Room Spray er en del af Milk & Co Baby serien.

Tagget , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.