Sporskifte på bloggen

Jeg har i længere tid kunne mærke, at det ikke faldt mig så let at skrive på bloggen. Jeg anede simpelthen ikke, hvad jeg skulle skrive om? En skriveblokering kan man vel kalde det. Og jeg tror, at det har én simpel forklaring – der skal ske noget nyt her på domænet!

Jeg har derfor lyst til, at bloggen skal skifte spor – i hvert fald delvist. Jeg vil gerne, at den bliver mere personlig – altså mere om mig og gerne lidt flere af de personlige indlæg, som går lidt mere ind under huden. Jeg har lyst til at udfordre mig selv en smule – tage nogle af de ting op, som måske ikke umiddelbart er de nemmeste at tage op, men som der sikkert er rigtig mange, der kan nikke genkendende til. Indlæg, der fortæller lidt mere om, hvem jeg er som person. Hvilke historier jeg har med i bagagen. Hvorfor jeg er endt, der hvor jeg er i dag?

Og nu hvor jeg ser det på skrift, kan jeg da godt blive i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet kan leve op til det? Har jeg mod på det? Har jeg ideer nok? Altså alle de der overvejelser, som jeg også havde tilbage i starten af 2014, inden jeg overhovedet startede min blog. Og det er da blevet til et par indlæg siden, så mon ikke det går alt sammen 😉

Og det er jo heller ikke fordi, at livet som mor slet ikke vil blive berørt længere. Jeg synes måske bare, at jeg er ved at være færdig med “Du-ved-du-er-mor” indlæggene, og alle de andre typiske indlæg på en mor-blog. Modsat vil jeg stadig indimellem komme med små opdateringer, små hverdagshistorier, tips og ideer og test af diverse ting til børnene – altså det der giver mening for mig. Navnet på bloggen forbliver derfor fortsat det samme – for det beskriver stadig ret godt, hvem jeg er. For jeg er først og fremmest MOR – den vigtigste og den bedste opgave i livet. Og livet i provinsen har vi ikke tænkt os at skifte ud.

Så mor-bloglivet er ikke ovre – det bliver nok bare kombineret med lidt mere Tina-liv også!

Forleden læste jeg et indlæg hos Voxtrup. Jer der følger med på bloggens Facebookside har måske læst det, da jeg fluks delte det. Indlægget handler om dét at få likes, kommentarer og delinger fra jer læsere. Det skal læses som en velment opfordring til, at I kære læsere, kommer lidt mere på banen. Det gør en forskel – en kæmpe forskel faktisk, og jeg kan personligt ikke være mere enig med hende. Jeg har tit undret mig over, hvorfor mon ingen, har lyst til at kommentere – også når jeg direkte opfordrer til det. Jeg er aldrig helt nået frem til et svar – udover at det måske ikke har været interessant nok? Og det er jo ganske fair, hvis det er sådan, man har det 🙂
Men det gør vitterlig en forskel – også for bloggen! Personligt holder jeg mest af at læse de blogs, hvor der er godt gang i kommentarfeltet. Det er med til at brede et blogindlæg ud og kan være med til at inspirere til nye blogindlæg. Det er fedt, når der bidrages med nye vinkler, når man udfordrer hinanden eller sammenligner erfaringer.

Så derfor vil jeg da også gerne opfordre jer til at komme mere på banen, hvis I kan li´det I læser. På den måde, kan jeg også bedre danne mig et indtryk af, hvad det er, I allerhelst vil læse om, og også lære jer lidt bedre at kende 🙂 Jeg ved, at der sidder rigtig mange og læser med, som jeg kender i mere eller mindre grad, men jeg ved også, at der sidder rigtig mange og læser med, som jeg overhovedet ikke ved, hvem er! Og ja, måske er det ynkeligt, sådan at tigge jer om at blive mere aktive i kommentarfeltet, men jeg er ret sikker på, at der sidder ret mange bloggere derude bag skærmen og har det på præcis samme måde.

Så sæt i gang, så skal jeg forsøge at skrive om noget, som gir’ jer lyst til at kommentere 🙂

Tagget ,

10 tanker om “Sporskifte på bloggen

 1. Jeg kan sagtens forstå dine bevæggrunde. Det ér da fedeRe, når folk kommenterer! Altså, tror jeg – for jeg har ingen blog ? Jeg følger med på en del blogs efterhånden, og jeg indrømmer blankt, at jeg ikke er ret god til at kommentere. Og det er sgu da lidt flabet, når andre (altså bloggere) hælder mere eller mindre ud af deres indre til offentligt skue. Men hvorfor er jeg så en klaphat til at kommentere? Jeg ved det ikke.. Måske er det fordi, det at læse blogs er en slags pusterum for mig. Nogle gange er det bare “underholdning”, andre gange læser jeg måske et indlæg, som rammer mig på én eller anden måde. Det får mig nogle gange til tasterne med ðet samme – andre gange gemmer jeg indlægget, og går og summer over det, med den intention at kommentere efterfølgende. Det får jeg så ikke altid gjort – men nogle gange! ?
  Nå, men jeg er frisk på mere “dig” – og vil prøve at blive bedre til at vise lidt af mig også ?

  1. Jeg synes såmænd ikke, at det er flabet, at folk ikke kommentere. Vi vælger trods alt selv, at vi vrænger vores liv ud til fuld skue ? Og jeg kender såmænd godt der med, at bloglæsning er total afslapning, hvor man helst ikke vil kave alt for meget ? Men ved trods alt, at du før har kommenteret, så det er jo bare fedt, at du bliver ved med at læse med?

 2. Glæder mig til At Følge med i det Nye

  1. Dejligt at høre ?

 3. Skønne Tina ?
  Jeg læser indimellem med, og syNes, det er en god blog du har. Jeg kommenterer aldrig – som i aldrig- på nogle af de blogs jeg læser, og til trods for daglig bloglæsNing igennem de sidste 7-8 år, har jeg nok kun kommenteret 2-3 gaNge. Det handler virkelig ikke om, at det ikke er spændende eller vigtige emner, men nok mEre en lidt skØr form for blufærdighed. Det føles sådan lidt “Nationen” agtig at kommentere.
  Keep up the good work, og så bliver jeg ved med at læse med i smug ❤️

  1. Haha elsker at du sammenligner det med nationen ? Og du er velkommen til fortsat at læse med i smug ?

 4. Jamen så vil jeg da være DEn første der KOMMEr med en KOMMENTAR. ? jeg synes det er modigt at Gøre BLOGGEn mere personlig. Jeg Synes det er sjovt og SPÆNDENDE, NÅr folk vælger at skrive om ting der ‘går under HUDEN’ og ting MAn kan nikke genkendende til! Jeg glæder mig til at læse med ?

  1. Dejligt at høre Tine, selvom din kommentar også lige gav mig total præstationsangst for, at jeg slet ikke kan leve op til det, jeg har lovet. Så sig lige til ikk? ?

 5. Spænende med udvikling.
  ja det skønt når andre kommentere på ens blog, eller deler det de har læst der med andre.
  har ikke selv andre socialemedier, men håber altid at en artikel bliver delt, hvis den er tilpas spænende.

  1. Tak for kommentaren ?Jeg læser også altid flest artikler mv gennem det andre har delt på eksempelvis Facebook ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.