Status på bryllupsforberedelserne

Tiden går virkelig hurtig og pludselig er der kun små 6 uger til, at vi skal giftes!! Og der er så mange små ting, som der endnu ikke er styr på. Dels fordi vi endnu ikke har taget os sammen og dels fordi, der er mange ting, som der skal gøres i den sidste tid.

 • Vi har bl.a. endnu ikke fået bestilt ringe, hvilket nok er det, der stresser mig mest for at nå at få indgraveret mv.
 • Vi har endnu ikke bestemt menuen, borddækning, blomster mv.. Vi skal dog ned på feststedet på fredag, hvor vi forhåbentlig får styr på disse ting.
 • Vi har endnu ikke fået købt tøj til Silas. Jeg synes, det er vildt svært, hvad han skal have på. Jeg har ikke lyst til at proppe ham i et jakkesæt, blot fordi det ser pæn ud på billederne, da han skal have lov til at kunne lege, og fordi der forhåbentlig er godt vejr den dag.
 • Henrik har endnu ikke købt tøj.
 • Brudekjolen mangler at blive tilpasset. I min situation kan det først gøres relativ kort tid, før brylluppet, da maven jo hurtigt kan vokse. (Og jeg er generelt bare spændt på, om jeg stadig kan passe den!!)
 • Jeg mangler at finde smykker til kjolen.
 • Vi mangler at lave bordplan. Jeg synes, det virker helt uoverskueligt at komme i gang med det. Vi vil jo gerne sætte folk sammen, så vi får den bedste stemning, samtidig med at det også skal passe med det antal personer, der er plads til. Jeg ved dog godt, at det bare er et spørgsmål om at komme i gang.
 • Vi har endnu ikke talt med præsten.
 • Brudebuket og knaphulsblomst skal bestilles – hvilket jo er Henriks opgave 😉
 • Vi er endnu ikke begyndt at øve brudevals!!
 • Jeg skal have besluttet, hvad Henrik skal have i morgengave?
 • Og så skal jeg jo nok også have lavet en tale eller lign. til Henrik.

Så der er stadig lidt punkter at tage fat på, men jeg er ret overbevist om, at det bare er et spørgsmål om, at vi tager os sammen. Så der er vist kun ét at sige – sæt i gang!

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.