Status på vuggestuestart

VuggestuestartSå er vuggestuelivet skudt i gang for yngstearvingen, og indtil nu forløber det rigtig godt. Tirsdag var første dag, hvor jeg var sammen med Valde i vuggestuen i 1½ time ca. Onsdag og torsdag var han alene i 1½ time ca og fredag blev han afleveret kl. 7.30 og hentet igen kl. 11.30. Og det er bare gået rigtig godt. Han har endnu ikke rigtig reageret på, at jeg er gået, og fra vuggestuen fortælles der, at han ligesom bare falder ind, som om, han har været der i lang tid.

Og på femtedagen, altså i dag, har Valde sin første sygedag! Allerede på førstedagen blev vi mødt af skilt om skoldkopper, og på andendagen skilt om Hånd-, Fod- og mundsyge – velkommen til institutionslivet og efterår!!

Valde har sovet af h til i nat – noget vi ellers er ret ukendte med, når det kommer til Valde. Jeg var derfor ret sikker på, at der var noget på færde, og ganske rigtigt – let feber her til morgen. Jeg valgte derfor at holde ham hjemme i håb om, at det så ikke udvikler sig yderligere, og fordi jeg har muligheden lidt endnu 😉 Og skulle det være skoldkopper, der er på færde, så må de gerne se at komme, så vi er ovre dem, når jeg starter på arbejde – om 14 DAGE!!!!!

Men altså alt i alt, er opstarten i vuggestuen gået over al forventning, og jeg er ret sikker på, at min yngste verdensborger nok skal klare det i stiv arm! Nu mangler vi bare at få mor klædt på mentalt til at skulle i gang med det virkelige hverdagsliv og det virkelige liv, som en familie med 2 børn.

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.