Stilhed på bloggen

Der er lidt stille på bloggen for tiden til trods for, at jeg nu har fået barsel og egentlig havde tænkt, at jeg ville få massere af tid til at arbejde med bloggen.

Det hele skyldes dog et væsentligt punkt på min to-do-liste – nemlig projekt lillebrors værelse. Det har jeg stort set brugt hver eneste dag i den sidste uge på, og der er lang vej hjem endnu. Heldigvis er vi nu kommet dertil, hvor vi kan begynde at bygge op i stedet for at rive ned.

Provinsmor.dkDe første dage gik med oprydning, da værelset indtil nu primært er blevet brugt til pulterkammer. Og som I kan se, så var der noget at tage fat på, og det hele endte med at gribe ret meget om sig. Jeg skulle nemlig have ryddet op i en del skabe for at få skabt plads til alle de ting, der skulle gemmes, så inden jeg fik set mig om, så rodede der over det meste af huset. Der blev sorteret med hård hånd og en del smidt ud/kørt til genbrug. Resten kom i skabene, og det viste sig rent faktisk, at der blev plads i overskud, hvilket jeg på ingen måde havde regnet med.

Mine forældre har været søde og komme og hjælpe mig med at tage tapet ned. I et hus som vores er man jo altid heldig, at der er mange lag tapet, og der oveni er der på et tidspunkt blevet malet med én eller anden form for maling, som væske ikke kan trænge provinsmor.dkigennem, så det tager ret lang tid at tage tapetet ned, da det ikke rigtig kan blive opløst. Sådan har det også været i både soveværelset og Silas’ værelse, så vi var forberedt på det. Det har derfor taget flere dage at få ryddet væggene, men det er så skønt, når lærredet er helt rent til at begynde opbygningen.

Nu er der tilbage at få spartlet væggene, sat nyt væv op, malet loftet, væggene og gulvlisterne, så sat ny radiator op, få udskiftet gulvtæppet og så er det endelig tid til indretning og vente på, at den nye beboer flytter ind. Det bliver skønt, når det er færdigt. Selvom lillebror ikke skal sove derinde til at starte med, så er det bare rart, at det er gjort, for jeg ved jo, at tiden ikke bliver bedre, når vi er blevet endnu et familiemedlem. provinsmor.dk

#Nogle undrer sig over, at vi vil have en ny radiator, men billedet taler vist for sig selv 😉

Tilbage er vist bare og sige tak til mine forældre for hjælpen indtil videre 🙂

Tagget , , , ,

2 tanker om “Stilhed på bloggen

  1. Det ser vildt ud! Glæder mig til at se det færdige resultat!;)

    1. Det glæder jeg mig egentlig også selv til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.