Test af strømper til baby, tumling og junior fra Fuzzies

Reklame – Indlægget er udgivet i samarbejde med Fuzzies.dk, men ord og holdninger er helt og holdent mine egne.

Fuzzies

Man skulle tro, at strømper var noget af det mest simple at købe, men mange har det sikkert som mig – det er virkelig svært at finde STRØMPERNE. Både til dig selv men i særdeleshed også til børnene. Jeg har gennem tiden forsøgt at købe mange forskellige mærker og i forskellige prisklasser, men de er aldrig sådan for alvor lykkedes at finde de helt rigtige. Silas især er ret vanskelig. Valde derimod er ret ligeglad, og ham kan jeg i princippet købe alle slags strømper til. Derfor var jeg ret hurtig til at slå til, da jeg fik muligheden for at teste strømperne fra Fuzzies til børnene. Dem havde jeg nemlig hørt meget godt om, men endnu aldrig prøvet. Vi har alt i alt fået lov til at teste 5 forskellige slags strømper; bomuldsstrømper m/u anti-skrid, frotté-strømper m/u anti-skrid og ankelstrømper.

Fuzzies Fuzzies Fuzzies

Som sagt, så er Silas i særdeleshed vanskelig, hvad angår strømper. De må ikke sidde for stramt men heller ikke for løse. De må ikke være svære at få på. Og der må absolut ikke være nogle søm eller lignende, der kan genere ham. Så bliver de straks smidt til siden, og derefter er det udelukket at prøve igen. Jeg er ret overbevist om, at det hænger sammen med, at Silas har lidt udfordringer med den taktile sans. Jeg har gennem tiden købt en hel del tøj/overtøj som er endt i arvebunken til Valde, da Silas ikke har ville bruge det af den ene eller anden årsag.

Jeg var derfor selvfølgelig spændt, da jeg så, at der ud over almindelige bomuldsstrømper var både 2 par ankelstrømper og 1 par bomuldsstrømper med anti-skrid under foden til Silas. To ting jeg på forhånd tænkte umiddelbart kunne blive en udfordring for ham. Og jeg fik delvist ret!

De almindelige bomuldsstrømper blev umiddelbart godkendt. Han syntes til en start, at de var lidt stramme at få på, men da de først var kommet på foden, var han tilfreds, og han har efterfølgende selv taget dem på igen. Det ville han ikke have gjort, hvis han ikke syntes om dem! Et stort plus ved bomuldsstrømperne er, at strømperne udover en god pasform i foden, har en perfekt længde på skaftet og en blød elastisk kant i toppen med ombuk, hvis skaftet ønskes længere. Det gør altså, at strømperne ikke glider ned, da de sidder godt til på benet, men samtidig efterlader de ikke mærker på benet.

Ankelstrømperne blev ved første prøvning afvist. Jeg tror, det mærkede underligt, at de sad så langt nede – sådan ville jeg selv have haft det, og Silas og jeg ligner altså ret meget hinanden også på det punkt 😉 Men efterfølgende blev de taget til nåde – og drengen kom stolt vandrende ind i stuen med dem på foden. Så ja – de var også godkendt og har været brugt flere gange siden.
Bomuldsstrømperne med anti-skrid er derimod endt i bunken med arvetøj! Han brugte dem en enkelt dag, men da jeg havde fundet dem frem til ham en anden dag, var meldingen, at de små dupper under fødderne altså var lidt generende at gå på – igen han er ret fintfølende.

Valde derimod er ret glad for hans bomuldsstrømper med anti-skrid. Det er nok faktisk dem, han har brugt mest. Også ved ham har strømperne en god pasform, og de bliver altså siddende, hvor de skal. Strømperne er derfor gode til både børn med smalle fødder (Silas) og til dem med lidt mere buttede og brede fødder (Valde). Også de almindelige bomuldsstrømper har han været glade for at bruge. Derimod har han ikke rigtig brugt Frotté-strømperne, der også har anti-skrid. Jeg tror simpelthen, at de er for varme for ham på denne årstid, men jeg kan sagtens forestille mig, at de bliver skønne at bruge, når efteråret og vinteren igen viser sig.

Strømper til tumling Strømper til tumling

Strømper til baby har altid været lidt af en udfordring. Det har været svært at finde nogle, som bliver siddende, der hvor de skal, men – tam tam taaam – det er lykkedes. Især bomuldsstrømperne er fantastisk til baby – de bliver altså bare, hvor de skal – også selvom baby bevæger sig ret meget rundt i løbet af dagen. Igen gør elastikkanten med ombuk, at strømperne sidder godt til benet, uden at der efterlades mærker. Frotté-strømperne derimod har lidt lettere ved at falde af – til gengæld vinder de jo stort i deres ‘hygge-grad’. Især til helt spæde babyer er der altså noget skønt ved at putte dem i en Frotté-strømpe, da de små babyfødder godt kan være ret kolde.

Strømper til baby Strømper til babyStrømper til baby

Så hvis jeg kort skal opsummere, så er vi ovenud tilfredse med strømperne fra Fuzzies. Jeg er ret sikker på, at især bomuldsstrømperne med og uden anti-skrid fremover vil blive de foretrukne til ungerne. Ja og så tror jeg faktisk også, at jeg skal prøve at bestille nogle hjem til mig selv – de kan nemlig fås helt op til størrelse 44, og ja jeg er nok nogenlunde lige så vanskelig med strømper, som Silas er. Så det er da forsøget værd 😉

Strømperne forhandles rigtig mange steder. Du kan finde din forhandler her.

Tagget , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.