Test: Uld til kvinder

Reklame:

Det kommer vist ikke som nogen overraskelse, at jeg virkelig er blevet glad for uld til mine børn. Derfor var jeg ikke lang tid om at takke ja, da Svanemor Hanne foreslog, at jeg skulle teste noget fra hendes webshop Svanebutikken.dk. Jeg fik frit valg på alle hylder og for en gangs skyld tænkte jeg, at det vist var min egen tur til at teste noget, så jeg meldte tilbage til Hanne, at jeg gerne ville teste noget uldsilkeundertøj til mig selv! Jeg fik derfor tilsendt en Chemise, et par hipsteren bluse, et par leggings og et par sokker. Alt sammen (på nær sokkerne) fremstillet af 85 % uld og 15 % silke. Produkterne er alle fra Joha.

Uld til kvinder Uld til kvinder fra joha

Og jeg kan lige så godt være ærlig at sige fra start. JEG ER FAN! Jeg har nærmest boet i tøjet, siden jeg fik det, og jeg er virkelig blevet overbevist om, HVOR meget mere skønt, det er at have på end bomuld!

Da jeg modtog tøjet var jeg igen overrasket over, hvor blødt og lækkert det var! Jeg måtte selvfølgelig straks i gang med at teste tøjet og startede med Chemisen og trusserne. Jeg skulle lige bruge et par timer til at vænne mig til den nye følelse mod kroppen. Især chemisens søm under brysterne kunne jeg mærke den første tid, men efter ca. et ½ døgn bemærkede jeg det ikke længere, og nu oplever jeg, at den er virkelig rart at have på! Jeg kunne dog have ønsket mig, at Chemisen var lidt længere, da jeg synes, den er lidt kort, når man har en mor-delle, der gerne vil kigge ud 😉 Men jeg har brugt den super meget som undertrøje, når jeg alligevel har haft højtaljede bukser eller nederdel på. Og et bonus er, at man sagtens kan bruge den, selvom man ammer pga. udskæringen – det er faktisk nemmere end amme-toppe.

Uld til kvinder

Men hvis jeg tænker tilbage på de sidste 14 dage, så er der faktisk ikke én eneste dag, hvor jeg ikke har haft noget af uldtøjet på. Det jeg synes har været den største positive oplevelse har helt klart været at opleve temperaturreguleringen på egen krop! Lad mig give et eksempel. Jeg er en varm person. Jeg er ret hurtigt til at få det for varmt, og mine kollegaer plejer at brokke sig over de pingviner, der kommer ud fra mit kontor om vinteren. Samtidig kan jeg altså godt blive lidt (nogen vil måske mene meget) vanskelig, når jeg får det for varmt!

De dage, hvor jeg står alene med alle 3 børn om morgenen, kan jeg godt blive lidt svedt! Det er et koordineringshelvede og et samlebåndsarbejde, hvor mor arbejder på højtryk for at få alle enderne til at nå sammen, så vi kan komme af sted inden nogle bliver trætte, nogle bliver sure, nogle går i baglås – ja fortsæt selv! Tidligere kunne jeg helt få fornemmelsen af ‘at koge over’, så jeg nærmest var nødt til at tage et bad, når jeg kom hjem for at få temperaturen ned igen. Det oplever jeg ikke på samme måde længere! Bevares, jeg kan stadig få det varmt, men der kommer ikke længere til at stå blank vand, og jeg får ikke denne fornemmelse af at ‘koge over’, men oplever at denne varme faktisk bliver ledt væk fra min krop. Kroppen kan ånde!

Samtidig har det altså været virkelig rart at have noget varmt på kroppen, mens det har været så koldt! Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at en stor ulempe ved at have testet dette tøj, er, at jeg nu fryser, når jeg ikke har det på! Jeg er blevet godt og grundig afhængig af det! Jeg bruger undertøjet flittigt. Jeg bruger bluse og leggings til ‘hyggetøj’ og har også været ret glad for at sove i mine leggings. Jeg er ellers ikke vant til at bruge nattøj – igen fordi jeg nemt får det for varmt.

Blusen har jeg overhovedet intet dårligt at sige om – den har en perfekt længde; den sidder til, men du kan stadig ånde i den, og proportionerne passer godt sammen. De skønne leggings er ret høje i livet, og bliver siddende, hvor de skal. Det eneste minus er faktisk, at de giver sig en smule, så efter lidt brug bliver de lidt mere løse i benene, og der formes aftryk efter knæene. Underbukserne har jeg heller intet dårligt at sige om – måske bortset fra, at det er et par solide mormor-trusser 😉 Og sokkerne – de er ganske enkelt fantastiske!

uld til kvinder fra JOHA uld til kvinder Uld til kvinder

Efter en god uges tid talte jeg med Hanne i telefonen, hvor jeg delte min begejstring med hende. Jeg spurgte ind til, hvor meget forskel, der var på Uldsilke og Uld, da hun har nogle ret fine toppe i ren uld. Hanne mente, at den eneste måde at finde ud af det på, var at sende en top til mig. Så dagen efter modtog  jeg en sort top fra Joha med den fineste blondekant i 100 % Merinould. Igen hoppede jeg i den med det samme, og jeg tog den først af igen, da det var tid til at få den vasket. Havde jeg ikke vidst det, så ville jeg ikke tro på, at det var uld!

Uld til kvinder Uld til kvinder

Og hvordan er det så lige med det vask? Det klares nemt af vaskemaskinen. Det eneste jeg skal sørge for, er at vaske det i uldvaskemiddel og tørre tøjet liggende, hvilket kræver lidt mere plads, men det går!

Så ja – vi joker lidt med herhjemme, at jeg er blevet en uldpige. For det er jeg! Og jeg ved, at især mine toppe gradvist vil blive skiftet ud med uld- og uldsilketoppe. Og så glæder jeg mig faktisk til at prøve at bruge toppene til sommer!

Men hvis, du har blevet mere nysgerrig, så synes jeg klart, at du skal smutte forbi Svanebutikken.dk – her sidder Hanne klar, og hun vil så gerne hjælpe!

I morgen starter jeg den sidste konkurrence i forbindelse med bloggens fødselsdag – og lad mig bare slå fast – der er noget uldent ved den! 😉

Tagget , , , , , ,

En tanke om “Test: Uld til kvinder

  1. […] skyde den sidste konkurrence i gang i forbindelse med bloggens 3 års fødselsdag. Jer der læste indlægget i går om min test af uldtøj har måske allerede et gæt på, hvad præmien kan være. Jeg lovede jer […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.