Tiden flyver

Bloggen står vist lidt stille i den her tid, hvilket skyldes, at jeg er fyldt op med alt muligt andet. Denne uge er indtil videre brugt på hygge, selvforkælelse og forberedelse til bryllup.

Mandag var jeg sammen med madklubben på café og efterfølgende tur i biografen. Altid hyggeligt med en tur sammen med veninderne, hvor vi også lige kunne få delt oplevelser fra weekendens polterabend.

Tirsdag aften stod den på selvforkælelse med klipning og farvning af håret. Jeg trængte virkelig til at få farvet mit hår, da det på grund af graviditeten ikke er blevet farvet siden januar måned. Jeg er ikke super vild med at blive farvet, når jeg er gravid, men omvendt kunne jeg heller ikke lige overskue at have et meget meget falmet hår med en ret så stor udgroning til brylluppet!

I går brugte jeg aftenen på at kigge efter skjorte til Silas til brylluppet.

skjorter-med-butterfly-paa-budgetJeg kunne godt tænke mig at finde noget i denne stil, men jeg har endnu ikke haft heldet med mig. Så skulle der sidde én, der lige er faldet over noget lignende, så hører jeg meget gerne om det. (Please!!) Jeg skal vist snart til at have styr på det tøj til den knægt, så han også kan komme med til den store fest.

Han glæder sig forresten til den store fest. ” Så skal jeg have sådan nogle lille bitte chokolader!” Ja der skal ikke så meget til at glæde de kære børn 🙂

Inden jeg gav mig i kast med at kigge på skjorter til Silas kom vi i går endelig i gang med at øve brudevalsen. Trinene i sig selv er egentlig ikke så svære. Udfordringen kommer til gengæld, når vi skal koordinerer vores dans efter hinanden, så vi gør det samme! Men mon ikke, at vi når at lære det – og ellers så får vores gæster bare et grin 🙂

Tiden flyver derfor af sted, og jeg synes, at det er vildt underligt, at vi allerede er henne ved sommerferien. Én uges arbejde mere, så er der ferie i 3 uger, hvor vi skal bruge den første uge på at få ordnet det sidste til brylluppet, og de sidste 2 uger, skal vi bare lave, hvad der lige falder os ind. Og hvem kan ikke se frem til det?

/Tina

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.