Tilpasning af kjolen

I dag har jeg været omkring Lilly og få tilrettet min kjole. Det var med lidt spænding i maven, da jeg jo ikke har prøvet den, efter at maven er begyndt at vokse. Jeg var derfor både spændt på, hvordan den nu ville sidde og ikke mindst om jeg kunne passe den!!

Heldigvis gik begge ting godt. Den sad helt fantastisk, og jeg kunne sagtens stadigvæk være i den, uden at den var ubehagelig at have på. Der var faktisk ikke ret meget, der skulle rettes på, så det var jo skønt. Nu skal jeg ind og prøve den igen om 2 uger for sidste gang, så en evt. sidste tilretning kan nås, hvis nu at maven skulle bestemme sig for at tage et ordentlig ryk.

I morgen står den på en fridag til mig med besøg hos Jordmoder og frisør til prøvesætning af frisuren, som jeg glæder mig helt vild til.

Det er lidt surrealistisk, at der kun er 3½ uge tilbage, før jeg bliver ens kone og får et andet efternavn. Det er underligt, at det jeg har forestillet mig siden, at jeg var barn, nu står for at skulle ske i virkeligheden. Det bliver så stort!

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.