To-Do-Lister

Som I sikkert allerede kunne fornemme i indlægget BARSEL, så har jeg det rigtig godt med to-do-lister. Jeg elsker at holde styr på mine tanker/opgaver på den måde. Nogle påstår, at to-do-lister er med til at stresse folk. Sådan har jeg det på ingen måde! Omvendt synes jeg, at listerne er med til at skabe ro, da det bliver visualiseret, hvad det egentlig er, jeg skal have gjort, og ofte oplever jeg faktisk, at det i tankerne er mange flere opgaver, end det reelt er.

Omvendt tager to-do-listerne måske også en smule overhånd for mig indimellem! På arbejdet to-do-listerhar jeg altid en håndskreven liste til at ligge ved siden af computeren, mens jeg samtidig har noteret de forskellige opgaver i min elektroniske kalender. Hvorfor? Det ved jeg simpelthen ikke – måske er det tilfredsstillelsen ved at kunne sætte streger to steder, når opgaven er løst? For det ER virkelig en tilfredsstillelse, når opgaven er løst og kan overstreges! Ja jeg holder faktisk så meget af det, at jeg godt kan finde på at tilføje et punkt på listen, hvis ikke jeg havde fået det skrevet på, efter at opgaven er løst – bare for at kunne strege over med det samme! Og ja jeg kan godt selv høre, hvor dumt det lyder, men uden at hænge bl.a. mine arbejdskollegaer ud, så kan jeg afsløre, at jeg ikke er den eneste, der har det på den måde 😉

Det er nok bare endnu et tegn på, at jeg er et struktureret menneske, som rigtig godt kan lide at have en plan og føle, at jeg har kontrol med tingene 🙂 Og som I kan se på billedet, så har jeg en klar plan om, hvad der skal ske sidst i næste uge 😉

Hvordan har I andre det med lister – og er de med til at stresse jer eller give overblik?

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.