Tøj til en lille Ninja fra LEGO Wear

Da jeg var barn var LEGO klodser – noget man kunne bygge med! Og hvis man tæller sammen, så er der vist brugt en del timer på det i barndommen. Silas har derfor også selv en stor beholdning af LEGO Dublo, som han også har brugt og fortsat bruger meget tid på.

Men LEGO er jo ikke længere bare klodser! Konceptet har udviklet sig siden min barndom, og denne udvikling har ikke gjort mig mindre fan. Silas er aktuelt hel vild med LEGO Ninjago og LEGO Chima og ser ofte de små film på Netflix. Jeg er selv ret begejstret for LEGOs film, da jeg synes, de er godt lavet og også indeholder en del humor, hvorfor det også er sjovt for forældrene at se dem.

16391-560_1
Billedet er lånt her.

Begejstringen ville derfor ingen ende tage, da Silas opdagede, at denne T-shirt med LEGO Ninjago fra LEGO Wear var i skabet. Det kunne absolut ikke komme på tale at få andet på! Der var derfor ingen tvivl om, at Silas hurtigt tog det nye beklædningsgenstand ind i sit hjerte, og han syntes selv, at han var ret så sej og smart (hvilket min lille Ninja da egentlig også var!).
Dét med at finde tøj til Silas kan ellers indimellem være lidt af en udfordring, og jeg har affundet mig med, at der skal være én eller anden form for print på hans tøj – ellers dur det ikke! Lidt print gør derfor omklædningen en del lettere, men det kan dog også indimellem resultere i, at det er svært at få lov til at vaske tøjet, hvis det er alt for sejt – set i drengens øjne.

For mig er det første gang, at jeg stifter bekendtskab med LEGO Wear, og jeg er indtil nu ikke skuffet!! Trøjen er så blød og lækker og er lavet i  100 % bomuld i en tyk kvalitet. Trøjen virker derfor til at være dejlig varm her til vinteren. Hos os bliver tøjet tørretumblet om vinteren, og trøjen har på nuværende tidspunkt klaret flere vask og tørretumbling til bravour og har hverken mistet farve eller facon. Min oplevelse af kvaliteten er derfor alt i alt rigtig god, og prisen synes jeg egentlig også er ganske fornuftig. Det bliver derfor ikke sidste gang, at der kommer produkter fra LEGO Wear i kurven!

Jeg er derfor ret sikker på, at jeg pt. har plusser i sønnikes bog, og trøjen suser lige nu endnu engang rundt i tørretumbleren, så den er klar til at komme i brug igen – temmelig sikkert allerede i morgen 🙂

Find drengetøj fra LegoWear her, hvis du selv er blevet fristet eller har lyst til at se, om der skulle være noget til din egen lille Ninja.

billede

Tagget , , , ,

En tanke om “Tøj til en lille Ninja fra LEGO Wear

  1. […] har tidligere her på bloggen testet en trøje fra Lego Wear, og dengang var jeg begejstret for trøjen. Det er jeg stadig – eller for kvaliteten af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.