Træt.dk

Arg jeg synes denne weekend har været hård. Jeg kan dog kun takke mig selv for det, da vi nok indimellem har tendens til at  have gang i lidt for mange ting på én gang. Det er nok primært mig, der har den tendens, men det er en familiesvaghed, som jeg har nedarvet!!!

Denne weekend er primært gået i haven, og jeg er nok lidt slem til ikke at tage hensyn til min graviditet og blot pukle på, som jeg plejer. Jeg begynder dog at kunne mærke, at det ikke bliver ved med at gå, og at jeg snart bliver tvunget til at tage det lidt med ro. Det er bare ikke nem, når man er indrettet til at synes, at det er nemmest lige at ordne tingene selv!

Nå, men i haven er der blevet plantet en del nye stauder, flyttet en del stauder, flyttet bonderoser, gravet roser op og plantet nye hortensiaer.  Derudover har vi fået købt 3 nye krukker til foran huset, som også har fået planter til leje. Samtidig er Henrik ved at lægge en række sten foruden i bedene, og har fået sået en del græs. Vi snakker tit om, hvorvidt vi nogensinde bliver færdige i haven – og mit umiddelbare svar er nej. Jeg tror, vi begge synes, at det er meget sjovt at bygge nyt op, og vi er nok ikke så gode til at sætte os ned og nyde.

Silas’ weekend har også været lang. Han har kedet sig en del, da han bestemt ikke synes, at han kan underholde sig selv. Når far og mor så er i gang med projekter i haven – ja så er der jo ikke nogen til at underholde! Jeg skrev derfor i dag til min søster for at høre, om kusinen kunne lege lidt, og det kunne hun heldigvis. Silas kom derfor derned i et par timer, hvilket så ud til at befinde ham meget godt – han har i hvert fald fået spist en del is – hele 5 af slagsen! Det er vist meget godt, at han ikke er nede hos moster hver dag 😉  I aften var han meget træt – og ja det er vi andre egentlig også. Det er ikke meget, vi har siddet ned i denne weekend, så det bliver nok helt rart at komme på arbejde og “slappe af” 😉

Billeder har jeg ikke fået taget nogle af, da jeg slet ikke har tænkt på det. Og nu tillader mørket det vist ikke. Hvis jeg husker det, kan det være, at der ryger et billede eller 2 op på Instagram en af dagene. Her kan du følge mig på @provinsmor.

Håber I andre har haft en god weekend!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.