Turist i lokalområdet

Vi har på bedste været ude og se på nærområdet som ægte turister i dag. Det hele startede egentlig med, at vi skulle finde på et eller andet her i eftermiddag, da Silas ikke skulle sove middagssøvn i dag. Søndag er altid lidt vanskelig, da han måske egentlig ikke helt kan undvære hans middagssøvn, men hvis han sover, er det ofte meget svært at få ham til at sove før 20.30, og det er lidt sent, når han skal op igen 6.15. Vi pakkede derfor bilen – egentlig bare med den plan, at vi skulle en tur til stranden og have en is. Silas faldt dog i søvn i bilen kort tid efter afgang, og vi kørte derfor en ekstra lille tur, så han lige kunne sove en halv times tid. Og vupti så var vi nærmest helt turist-agtige 🙂

Første stop på vejen var Svinklovene ved Svinkløv Klitplantage. Ingen af os kan huske, at vi tidligere har været der, men hvor var der bare fantastisk smukt!!

Svinklovene Svinklovene Svinklovene

Derefter var vi lige en smut forbi Svinkløv Strand, hvor det berømte Svinkløv Badehotel har til huse.

Svinkløv Badehotel

Turen stoppede ved Slettestrand, hvor Silas også var vågnet op igen. Her var vi først lige en tur nede på stranden, hvor vi var heldige at se, at de trak en fiskerkutter op på land. Til trods for at vi begge har været ved Slettestrand mange gange, har vi aldrig set en kutter blive trukket på land. Jeg bliver lidt imponeret over dette gamle erhverv og over, at man bare lige trækker en båd op på standen.

Slettestrand

Slettestand

Slettestrand

Slettestrand

Vi havde desværre ingen kontanter med – ellers kunne vi sikkert have scoret os helt friske fisk.

Turen blev afsluttet på Slettestrand Feriecenter, hvor de har en god “ta-selv isbar” 🙂 og gode legefaciliteter til Silas.

188

1211

En total hyggelig familietur uden at skulle ret langt væk hjemmefra!!d

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.