Udefra idyllisk – indefra, knapt så meget

IMG_0444
En simpel og hurtig adventskrans blev det til i år

Fredag lavede jeg dette indlæg, som udefra set lød til at blive en ganske fremragende og idyllisk weekend. Det har det til dels også været, og weekenden blev skudt i gang med et brag af en fest sammen med mine kollegaer. Måske nok en smule for meget, hvilket resulterede i en meget skidt mor lørdag – i hvert fald ind til eftermiddag, hvor jeg og Silas tog til årets første julefest.

Hyggeligt var det, og Silas fik mødt julemanden, selvom han hurtigt mistede interessen for ham igen og egentlig bare mest glædede sig til at se, hvad der var i godteposerne 😉 Resten af dagen blev brugt herhjemme med hjemmelavede burgers til aftensmad og tidligt i seng – som i 20.45 tidligt!

Og dagen i dag har ikke budt på de store udskejelser. Valde var som sædvanligt tidligt oppe, som i 05.15 tidligt, men faldt i søvn igen i mine arme. Det betød, at klokken faktisk nærmede sig 07.30 inden, Valde og jeg for alvor var oppe – det er altså lang tid siden, at han har sovet SÅ længe. Formiddagen blev brugt på at bage franskbrød, gøre rent og få pyntet til jul sammen med Silas. Det resulterede i, at Silas’ værelse fik en snert af Gertrud Sands stue, da han synes, at det hele var så fint 🙂

Men ja det lyder jo sådan set meget fint det hele – og det har det i bund og grund også været. Alligevel har jeg op til flere gange tænkt, at det eneste, der manglede, var, at Silas toppede det hele med at synge; “Jeg kan en sang, der kan drive dig til vanvid! Jeg kan en sang, der kan drive dig til vanvid!” for hold nu op, hvor har han været ved det mange gange i løbet af denne weekend. For det første har han haft en motorisk uro i sig, som vi ikke har set længe, og for det andet, så er Silas og Valde ved at udvikle sig til vaskeægte søskende! De kan simpelthen ikke lade hinanden være! Bedst som Valde går (ja han kan gå 🙂 ), så kommer Silas lige og skubber til ham, flytter ham, driller ham etc. OG Valde har travlt med at tage alle de ting, som Silas sidder med – inklusiv hans briller, som Silas dog så sødt også indbyder til, da han hele tiden skal have hovedet helt hen til Valde.

Men ja, jer der har mere end et barn, ved temmelig sikkert, hvad jeg snakker om. Det er vældig skønt at se, hvor glade de er for hinanden, men bagsiden af medaljen kan godt være ret så anstrengende som forældre – især når forældrene er trætte 😉

Og pointen med indlægget, det er egentlig ikke at hænge Silas ud og beklage min nød – nej det er egentlig bare at minde alle om, at sandheden ikke altid er så lyserød, som diverse medier, blogs mv. får det til at se ud – husk det!

IMG_0447

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.