Udsalg hos Kids-World.dk

Indeholder Aff.link.

Hvis der skulle sidde nogle enkle derude bag skærmen, som endnu ikke har opdaget, at der er godt gang i udsalget hos bl.a. Kids-World.dk, så vil jeg da lige opfordre jer til at smutte forbi. Kids-World er én af mine absolutte yndlings-webshops, da du stort set kan finde alt til dine børn, i alle prisklasser, altid gratis fragt, hurtig levering og ikke mindst fantastisk service fra menneskerne bag. Udsalg Kids-world.dk

Freds World Fleecejakke // Mini Rodini Sweatshirt // Mini Rodini sweatpants // Danefæ T-shirt // Molo l/æ Body // Molo Bomuldsbukser // Bisgaard Sandal // New Balance Sko // Danefæ Bluse // Wheat T-shirt // Wheat Shorts

Jeg er blevet rigtig glad for at købe Danefæ til både Silas og Valde. Jeg synes, det er en lækker kvalitet – blødt og holder godt, og Silas er vild med de forskellige prints. Og der er massere af Danefæ på udsalg. Til Valde er jeg også meget glad for tøj fra Molo -især body og tullebukserne.

Men der er så mange fine ting på udsalg – også til pigerne, som jeg bevidst ikke har valgt at finde noget til. Jeg har jo ingen idé om, hvad det er, pigerne (og mødrene) vil ha’ nu om dage 😉

Aff.link betyder, at jeg vil få en lille kommission, såfremt du køber noget igennem mit link. Det har ingen betydning for dit køb, da prisen vil være den samme, uanset om du køber det direkte igennem hjemmesiden eller via mit link.  Jeg gør altid opmærksom på, når jeg anvender aff.link.
Tagget , , , , , , , , , , ,

6 tanker om “Udsalg hos Kids-World.dk

 1. Har du nogensinde prøvet Feen & Frøen? Deres udvalg af lige præcis Danefæ er ikke så stort, til gengæld har de et kæmpe udvalg af Hummel og MOLO – og så kører de rigtig ofte kampagner på deres webshop, hvilket betyder en masse besparelser. Se mere her – http://www.feen-froen.dk

  1. Hej Lisa
   Nej dem kender jeg ikke – det.må jeg da ind og lure lidt på. Tak for tippet 🙂

   1. Det var skam så lidt. Er det ikke det internettet er her for? Så vi kan dele gode ting med hinanden? 🙂

    1. Det kan du have ret i 🙂 Man kan indimellem undre sig over, hvad man gjorde før internettet 😉

 2. Ellers kunne i tage i kig forbi, http://www.kinderlee.dk de har ihvertfald et stort udvalg af Danefæ og andre af de helt store mærker, men tror nok de sælger mest legetøj, barnevogne mm.
  Men det er da helt klart et kig værd 🙂

  Tak for din dejlige blog 🙂 Følger +1

 3. I kan også tage et kig på f.eks. https://lillepip.dk som er en ny og super flot webshop som hele tiden har nogle gode tilbud 🙂 Den har mærker som Bisgaard, Müsli, En Fant og Celavi. Den er absolut også et kig værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.