Uv-tøj fra Zunblock

Herhjemme har vi været heldige at få lov til at teste et sæt Zunblock uv-tøj fra den svenske webshop jollyroom.dk. Sættet er bestående af en langærmet trøje og et par leggins.

Jeg var spændt på at modtage tøjet, da jeg havde en fordom om, at UV-tøj var vildt ubehageligt at have på og kroppen ikke kunne ånde i det. Jeg kunne næsten få en klaustrofobisk reaktion ved at tænke på det, da jeg ikke selv kan udstå at have tøj på, hvor kroppen ikke kan ånde. Men jeg må sige, at min fordom blev gjort til skamme!

 • Tøjet er super lækkert at røre ved.
 • Tøjets pasform er helt fantastisk og Silas kan virkelig bevæge sig i det.
 • Huden kan ånde og bliver ikke fugtig. Tøjet får derfor ikke Silas til at svede mere end, når han har almindelig shorts og T-shirts på – til trods for, at det er en langærmet trøje.
 • Tøjet tørrer hurtigt igen, hvis det bliver vådt. Det er jo klart en fordel, hvis tøjet bruges som badetøj på stranden, ved poolen eller ved badebassinet i haven. Jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig skal en tur på standen i vores sommerferie, hvor det kan prøves af.
 • Vi slipper for kampen med solcreme på hele kroppen.
 • Og sidst men ikke mindst – Silas er godt beskyttet mod solen. UV-tøjet beskytter mod solens stråler svarende til en faktor 50+. Silas har en lys og sart hud, hvilket jo hænger lidt sammen med hans hårfarve. Det har stor betydning for mig at beskytte ham mod solen og forsøge at beskytte ham bedst muligt for de følger, som for meget sol kan have.beskytte ham mod at udvikle hudkræft

IMG_8561Tøjet passer perfekt til en tur i køretøjet. Og nej jeg ved ikke, hvorfor den ene arm skal være oppe i luften 🙂

IMG_8563Jeg stiller da gerne op til fotografering mor!

IMG_8577 IMG_8568 IMG_8567

Også perfekt til en tur i trampolinen på grund af den store bevægelsesfrihed. Solbrillerne er lige med til at fuldende outfittet, og de passer jo helt perfekt i farven 😉

Desværre valgte solen at gå væk, da jeg fandt kameraet frem. Blev dog enig med mig selv om, at det egentlig ikke gjorde noget, da uv-strålerne jo også er der, selvom der er overskyet.

Tøjet findes i mange forskellige farver og designs. Der fås alt fra heldragter, sæt med lange og korte ærmer, badebleer, solhatte, strandsko, dykkerbriller, badedragt til mor, soltæppe og solskærm til eks. en klapvogn. Der er derfor lidt for alles smag og rig mulighed for at blive beskyttet mod solen på en nem måde. Du kan se og købe et stort udvalg af uv-tøjet lige her.

Ud over uv-tøjet har vi også fået tilsendt en Cap fra Lego Wear, så Silas også kan være beskyttet på hovedet. Der findes selvfølgelig mange forskellige solhatte, der går længere ned i nakken, så den mest optimale beskyttelse opnås, når barnet sidder og leger.

Jollyroom er en svenskhjemmeside, hvor de bl.a. sælger børnetøj, børneudstyr til bilen, interiør til bl.a. børneværelset, legetøj samt graviditets- og ammetøj til mor. Helt klart en hjemmeside, der er et besøg værd!

Indlægges bringes i samarbejde med jollyroom.dk

Tagget , ,

2 tanker om “Uv-tøj fra Zunblock

 1. Zunblock laver noget rigtigt godt UV tøj til rigtigt fornuftige priser.
  Ser også ud til at han er tilfreds med det 😀

  1. Han var glad for tøjet – og det er jo på ingen måder slidt, så nu ligger det og venter på, at lillebror bliver stor nok til at bruge det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.