Vind Blå Uldsilkesæt fra Joha

Reklame:

Så er der onsdag igen og dermed er det blevet tid til at skyde den sidste konkurrence i gang i forbindelse med bloggens 3 års fødselsdag. Jer der læste indlægget i går om min test af uldtøj har måske allerede et gæt på, hvad præmien kan være. Jeg lovede jer nemlig, at der ville være noget uldent ved præmien, og det holder jeg!

Præmien er nemlig en lækker uldsilkesæt fra Joha i farven blå – altså nogle af de samme ting, som jeg har testet. Pakken har en samlet værdi på 1195 kr.

Uldsilkesæt til kvinder

Pakken indeholder en Bluse med lange ærmer, leggings, undertrøje, chemise og en t-shirts. Alt sammen i 85 % uld og 15 % silke.

Hvis I allerede har prøvet tøj af uld/uldsilke, ja så ved I, hvor lækkert, det er at have på og ja, så har I sikkert lyst til at deltage 😉

Hvis IKKE I har prøvet det endnu, så lov mig, at I smider et lod i puljen! I får måske muligheden for at prøve det kvit og frit – og ja det er lige før, at jeg lover jer, at I bliver begejstret for det! Omvendt vil jeg altså ikke have skylden, hvis I bliver nødt til at anskaffe jer noget mere 😉

Det eneste du skal gøre for at være med, er at skrive en kommentar til indlægget her. Du kan jo fx skrive, om du har erfaring med uld, eller andet der lige falder dig for. (Jeg skal godkende jeres kommentarer, så fortvivl ej, hvis jeres kommentar ikke bliver synlig med det samme – den er modtaget!)

Som de øvrige konkurrencer, så har du mulighed for at få et ekstra lod med i puljen ved at deltage på Facebook og/eller Instagram. Du kan kun deltage én gang pr. sted pr. dag!

Du kan deltage frem til og med tirsdag den 31. januar, hvorefter vinderen vil få direkte besked.

Konkurrencen er sponsoreret af Svanebutikken.dk

VINDEREN ER FUNDET

Tagget , , , , , ,

37 tanker om “Vind Blå Uldsilkesæt fra Joha

 1. Åh, vil så gerne prøve noget uld(/silke) i god kvalitet ? Det mangler jeg nemlig ?

 2. Ville være skønt med så lækkert et sæt

 3. Ville elske at vinde det.. og har smidt kommentarer de to andre steder… uld er lækkert, og at det så lader til at være en rigtig pæn blå farve er bare et plus… ville pynte gevaldigt på både mig og min ellers primært sorte garderobe..

 4. Det kunne være fedt at få prøvet af om uld er noget for mig

 5. Jeg er personligt rigtig glad for cardigans i uld som holder mig varm om vinteren, men faktisk også dejlig tempereret om sommeren.
  Andre dele har jeg tilgode at prøve, så jeg skynder mig at smide et lod.

  Mvh Marie / krøllerier

 6. Jeg kunne så godt bruge uld til mine gåture med barnevognen i denne kolde tid ? Jeg putter flittigt børnene i uld, så hvorfor ikke også mig selv? ?

 7. Ih, det er sådan noget, jeg kun kan få mig selv til at bruge penge på til mine børn, men PRÆCIS hvad jeg har brug for, for ikke at stå at fryse på legepladsen. Ikke? Jo! Krydser fingre!!!!

 8. Jeg elsker uld og bruger stort set ikke andet til mine to drenge! Men det er altid dem der bliver forkælet, og på 2x SU så er pengene sjældent til at forkæle mig selv.

 9. Fantastisk til mine børn, så vil elske ar prøve det selv. Elsker at det er varmt, men samtidig blødt og lækkert.

 10. Jeg klæder min søn i tøj fra Joha. Så hvorfor ikke også mig selv? ?

 11. Åh det gad jeg godt at vinde. Elsker joha’s uld silke til min datter, men har som studerende aldrig fået prioriteret det til mig selv – jeg tror jeg ville bo i det hele året rundt❤️❤️

 12. Eeeelsker uld! Ungerne får ikke andet på så ville være dejligt med noget til mor her også.

 13. Ej, vil jeg SÅ gerne vinde. Min søn bruger kun Johas uld eller uld/silke og er drøn misundelig 😉
  Har tit overvejet om man skulle prøve en af de fine toppe som undertrøje, til en start, men er desværre aldrig nået længere. Måske lidt i frygt for at blive afhængig 😉 Kunne godt gå hen og blive dyrt i længden, haha…

 14. Det ville være skønt til turene med barnevogn ?

 15. ??
  Det er bare så lækkert???
  Må godt finde vej til mit klædeskab.

 16. Der må godt finde vej til mit klædeskab????

 17. Jeg elsker uldtøj både til børnene og mig selv! Om vinteren er det det eneste, der kan holde mig varm ?

 18. Uhh jeg er helt og aldeles forelsket i uld/silke blanding i tøj 🙂 mine unger får det på som gamacher og undertrøjer. Uhh håber at være den heldige der vinder.

 19. Jeg er en stor fan af uld, for hader at fryse! Min mor (selvom jeg er 28år) prøver at få mig i grimme og tykke uldmammelukker hver gang vi er på besøg og jeg har kjole og strømpebukser på. Og jeg ender altid med at sige ja fordi det varmer så dejligt. Det ville derfor være super skønt med et flot og lækkert sæt som kan holde mig varm 🙂

 20. Wow, har ikke prøvet uld, men tænker det vil være perfekt, især nu hvor jeg ammer.

 21. Ville være rigtigt dejligt at vinde denne lækre gaw, er vild med uld. Har haft uld sweater og undertrøjer, som jeg desværre ødelagde ?Så håber for vildt ?

 22. Skøn præmie;) er vild med uld…bruger det på kølige dage på jobbet, på skiferie og til hjemlig hygge 😉

 23. Ville virkelig elske at vinde det sær!

 24. Det er virkelig et lækkert sæt, det ville jeg elske at vinde ??

 25. Lækker præmie?. Tillykke med bloggens 3års fødselsdag?

 26. Ser super lækkert ud!

 27. Super lækker præmie

 28. Har ikke den vilde erfaring med uld, men tænker det vil være guld værd på de lange barnevogns gåture! ?

 29. Åh uld, det vil være dejligt her til de sidste kolde uger

 30. Uuuuuuhhhhhh et lækkert sæt, det vil jeg virkelig gerne vinde. Elsker uld og silke ????

 31. Jeg vil elske at vinde det skønne sæt og krydser fingre

 32. Det eneste jeg ejer af uld, er et par uld underbukser, fået i gave af svigermor;) ungerne har en masse uld, og jeg ønsker mig selv meget mere lækkert uld;)

 33. Lækker præmie?Detvil være skønt og vinde dette sæt.

 34. Elsker uld ?Dejlig at have på, regulerer selv temperatur, hvilket er skønt, da jeg har mange hedeture, da jeg er på en 10 årig hormon kur efter brystkræft. Så ville lige som alle andre, sætte stor pris på denne lækre præmie ?

 35. Har ikke gået i uldundertøj siden jeg var barn. Mon ikke der er sket noget på de 40 år, der er gået?

  KH Anne W.

 36. Hvo er det et flot sæt?

 37. Ser bare lækkert ud. Vil forære det til min niece Line, hvis jeg er den heldige vinder, hun fortjener det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.