Vind MY ID-armbånd fra Labelking

Reklame – konkurrencen er sponsoreret af Labelking.dk

id-armbånd

Når man er af sted på tur ud af huset, så kan det altså godt være sin sag at holde styr på tropperne. Blot et enkelt blik væk, og så kan de være som sunket i jorden – især hvis man har et barn fyldt af eventyrlyst. Vi sørger derfor altid at få armbånd på børnene med vores telefonnummer, således at det er muligt for andre at få fat i os, hvis børnene bliver væk. Vi har endnu ikke haft brug for det – heldigvis, men det giver alligevel ro i sindet at vide, at vi kan findes igen, hvis uheldet skulle være ude og de blev væk. 

Men kan vi blive enige om, at de der papirarmbånd ikke er de mest behagelige at have på? Det synes især Silas i hvert fald ikke. Han er jo ganske sart på det område. Vi har derfor ganske ofte talt om, at vi i stedet burde have nogle ID-armbånd i gummi, som vi altid kunne have med – så ville vi også være fri for at stå i kø sammen med alle de andre børnefamilier – et sted, hvor der altid er for lidt kuglepenne.

Så det har vi altså fået nu. 3 stks identiske MY ID-armbånd, hvor begge vores telefonnumre er indgraveret. Så nu er vi klar til at drage ud i det danske land, og de skal helt klart testes af, når vi om ganske snart tager på sommerferie, hvor vi helt sikkert skal ud og opleve!

MY ID-armbåndene er fra Labelking.dk og er i 100 % silikone. De kan fås i 2 forskellige størrelser og 2 forskellige farver. Teksten bestemmer man selvfølgelig selv, og idét teksten bliver indgraveret, er det uopslideligt, så man skal altså ikke være bekymret for, at eksempelvis det sidste tal i telefonnummeret bliver slidt af. Armbåndende er hurtige at bestille – det samme er leveringen.

Hvis du tænker, at det kunne være noget for dine børn, så kan du lige nu deltage i konkurrencen om 2 stk. MY ID-armbånd. Det eneste, det kræver er, at du skriver en kommentar nedenfor. Hvad du skriver er helt op til dig selv 🙂 I kan deltage 1 x pr. dag. (OBS din kommentar skal godkendes af mig, inden den bliver synlig.)

Vinderen findes den lørdag den 15. juli efter kl. 18.00. Vinderen får selvfølgelig direkte besked og offentliggøres i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis I synes andre skal have chancen, så tryk på Facebook-knappen nedenfor, så kan du dele det med alle dine venner 🙂

Held og lykke!

Vinderen er fundet – det blev Marlene! 

id-armbånd

Tagget , , , , ,

18 tanker om “Vind MY ID-armbånd fra Labelking

 1. Ville være helt perfekt at vinde her op til ferien ?

 2. Vi x’er, og håber på at vinde, så vi kan holde styr på Emil her i sommer ??☀️?

 3. Sådan et par stykker kunne vi godt bruge

 4. Det ville være perfekt til mine to børn Emma Leonora på 8 år & villads På snart 3 år ?

 5. Det ville være helt perfekt til min 3 årige pyntesyge eveNtyrer ? Det ville i hvert faLd give mor her noget rO, når fårup og zoo skal UDforskes i ferien ??

 6. Med en pige der er krud i måsen vil det gøre hendes mor og far meGet trykke at kunne vinde sådan en lækkert Id armbånd ?

 7. Ja tak ? Du ved jo selv, hvor umuligt det er at holde styr på to drengenumser ?Så dem kunne vi godt bruge!

 8. Hvor SMArt. Det vil vi gerne have.

 9. Det ville være Perfekt til min venindes søn, der har så Meget krudt i røven at han kan Være Væk bare man blinker ? vi skal også alle sammen afsted til fårup Her i ferien, så det ville være en fantastisk Mulighed for at afprøve det! (ForhÅbentlig uden at det skal “rigtigt” 7 brUg ;-))

 10. Wow det er super smart, og de er seje! – sidste sommer blev vores søn væk i legolAnd, ikke mere end 5 minutter men pyh der kunne jeg godt hAve brugt sådan et armbånd til ham ??

 11. Waow ville være lækkert Til vores to vildbasser af drenge ??

  1. mARLENE – DU BLEV DEN HELDIGE VINDER! jEG SENDER EN MAIL AF STED TIL DIG MED DET SAMME 🙂

 12. Ville være helt perfekt at vinde

 13. Magnus har krudt i måsen og vil tit gerne hurtigt se noget andet. Så nogle gange når han at blive Lidt væk;) Så Jeg kunne gOdt tænke mig 1 til ham:)

 14. yep, super lækkert og smart. det ville mine børnebørn elske at gå med og vise frem til kammeraterne.

 15. De er smarte og perfekte til mine 2 ?

 16. Dem vil JEG da gerne vinde ?

 17. Det vil være fantastisk til Otto og HUgo både på rejser og hjemme i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.