Vind lækre produkter fra Badeanstalten

Jeg har været heldig  og har fået tilsendt nogle produkter fra det Nordjyske firma  Badeanstalten. Et sæt bestående af Kropsolien med agurk og mynte, Ansigtscreme med agurk og mynte (begge nyheder fra Badeanstalten) samt Vagabond fodcreme. Og jeg må sige, at jeg er ikke mindre end begejstret! Det er virkelig nogle lækre produkter, som passer godt til mit temperament.

Badeanstaltens produkter

Ansigtscreme er lækker, nem at smøre ud på huden, trænger hurtigt ind i huden, har en opfriskende effekt, og duften er dejlig let og frisk.

Kropsolie med agurk og mynte fra BadeanstaltenKropsolien har samme lækre duft som ansigtscremen. Kropsolien er ligeledes let at smøre ud på huden og absorberes hurtigt. Den kan bruges på ren tør hud eller frotteret fugtig hud lige efter badet. Olien er rig på essentielle fedtsyrer, som hjælper med at opretholde hudens fugtbalance, blødhed og smidighed, hvilket også er min oplevelse af den.

Vagabond fodcremen indeholder nærende Shea butter, og æteriske olier (pebermynte, eucalyptus, rosmarin, nellike). Jeg vil ikke sige, at mine fødder er blevet silkebløde, hvilket måske også kan skyldes udgangspunktet var et par fødder, der har været forsømte meget længe! Der er dog ingen tvivl om, at cremen har haft én eller anden effekt, da mine fødder ikke længere føles ru. Vagebond Fodcreme - Badeanstalten

Badeanstalten har mange forskellige slags produkter til at pleje kroppen med fra top til tå. Der kan bl.a. nævnes forskellige sæber, cremer, ansigts- og kropsolier, saltscrub (har tidligere prøvet denne, og den kan helt klar også anbefales!), rensegel, ansigtsscrub, ansigtsmasker og bade- og massageolie.

Alle produkterne er fremstillet af simple men lækre råvarer, eks. olivenolie, solsikkeolie, honning, urteudtræk og æteriske olier. Alle ingredienser, der beriger produkterne med forskellige plejende egenskaber. Personligt holder jeg meget af når produkter er lavet af naturlige råvarer.

Min hud har aldrig været forkælet med at blive smurt ind. Jeg kan simpelthen ikke fordrage at have fugtig og klistret hud, som jeg synes rigtig mange hudplejeprodukter giver. Der ud over synes jeg, at nogle af produkterne kan lægge en slags hinde på huden, der får det til at føles som om, at huden ikke kan ånde. Jeg er derfor meget begejstret for både ansigtscremen og kropsolien – de er lette at bruge, og de er hurtige at smøre ud og trænger hurtigt ind i huden. Fodcremen er selvfølgelig lidt mere drøj til at trænge ind i huden, hvilket jo et eller andet sted også giver god mening. Cremen er derfor ideel at bruge lige inden sengetid.

Jeg kan tydeligt mærke en forskel på min hud, efter at jeg er begyndt at bruge Badeanstaltens produkter, da jeg rent faktisk får brugt produkterne, da de er lette, lækre og friske at bruge.

Og nu til det sjove!!

Jeg har fået lov til at give én af mine læsere mulighed for at vinde et sæt af disse 3 produkter. Konkurrencen skydes i gang på Instagram i løbet af ganske kort tid. Så skynd dig ind på min profil @provinsmor og vær med. Konkurrencen løber indtil 22/7-14, hvorefter den heldige vinder får besked.

Hvis du er blevet fristet af ovenstående, så smut en tur forbi Badeanstaltens hjemmeside. Firmaet kan endvidere besøges på deres facebook-side eller på Instagram under profilen @badeanstalten

Indlægget bringes i samarbejde med Badeanstalten.

Tagget , , ,

2 tanker om “Vind lækre produkter fra Badeanstalten

  1. Ja tak vil gerne vinde. Er meget glad for jeres produkter

  2. Uh… Ville være så lækkert her i den “søde ventetid”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.