Vind navnelabels!

Reklame

Kender I alle ikke det der børnehavemonster, der får børnenes tøj til at forsvinde?

Jeg gør! Og jeg ved ikke, hvor mange nye vanter og huer, jeg har måtte købe igennem tiderne, fordi de netop er blevet væk i børnenes institution. Og der er ingen andre at klandre end sig selv! De stakkels pædagoger kan jo umuligt holde styr på alle børnenes ting.

Så er der noget, jeg ret hurtigt lærte som mor, så var det, at der skulle navn i alt! I starten skrev jeg det på vaskeanvisningerne eller mærket i nakken, men det er altså ikke helt ideelt.

Derfor er jeg nu begyndt at bruge navnelabels til ungernes tøj, legetøj, madkasser, drikkedunke, nusseklude osv. Det er smart, nemt og så kan børnene selv være med til at designe dem, hvilket især Silas syntes var ret sejt! De fås både i sort/hvid eller i farver. Det er små klistermærker, som du kan sætte på vaskeanvisningerne eller andre mærker i tøjet.

Og nu kan I måske være heldige selv at kunne prøve dem ganske frit ved at deltage i konkurrencen om et sæt navnelabels fra labelking.dk. Alt du skal gøre for at være med, er at skrive en kommentar til dette indlæg. (Jeg skal godkende kommentaren, inden den bliver synlig!)

Du kan deltage til og med SØNDAG DEN 12. FEBRUAR, hvorefter vinderen får direkte besked 🙂

Konkurrencen er sponsoreret af Labelking.dk

VINDEREN ER FUNDET

Tagget , , , ,

11 tanker om “Vind navnelabels!

 1. Jeg x’er for jeg vinder – vi sætter nemlig også navne i alt og på alt 🙂

 2. Min lille Kaya starTer i vuggeStue om lidt oG de små lapper Var helt uundværlige da hendes storebror Max startede???

 3. Jeg kunne godt bruge dem til min søn der skal starte i vuggestue i år 🙂

 4. Lækker konkurrence⭐️
  Min lille Otto skal starte i institution om få måneder, og hvor kunne dEt bare være fedt aT vinde de fIne navnelappeR til alle hans sageR ? Så er der måSke også et lille Håb for, at faderen kan finde de rigtige ting ??
  Otto og Jeg krydser fingre! ??

 5. Ja tak. Vi er LØbet TØR. Og de er jo helt uundværlige

 6. Min den yngste er lige begyndt i vuggestue, så sådan nogle kunne jeg virkelig godt bruge??

 7. det ville være Perfekt til de to tøser her hjemme ?? man Har hurtigt en masse der skal have navn i når man har et børnehave og vuggestuebarN ?

  1. Maria – du har vundet 🙂 Jeg sender en mail til dig! Stort tillykke 🙂

 8. Ja tak – de ville være perfekte til Sebastians vuggestuestart ?

 9. Ikke en dum konkurrence ??? Vi har en stak mærker liggende til vores store pige, men Når lille Agnes starter i dagpleje til juni får vi brug for Et slt mere…

 10. Jeg har bestilt fra label King flere gange og de mærker de holder! Jeg bruger dem til sutter, tøj, sko. Madkasser, bamser, legetøj…. Der er altid brug for flere ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.