Vintertøj fra Reima

Reklame

IMG_0550 IMG_0556

Fredag postede jeg et billede på IG af et lækkert sæt vintertøj fra Reima, som vi havde fået tilsendt til Silas. Jeg var åbenbart lige kæk nok, da jeg skrev, at jeg ville skrive om det her på bloggen samt vise billeder af Silas i tøjet i løbet af weekenden. Den plan holdt lige til, at der kom et sygt barn ind i billedet, men det er jo bl.a. det, der er med til at gøre livet med små børn herligt og uforudsigeligt!

Men som skrevet, så har Silas været heldig at få fremsendt dette vintertøj fra Reima. Da jeg fik tilbuddet var jeg ikke sen til at tage imod, da jeg var ret sikker på, at jeg vil kunne skrive noget positivt om produkterne, og det er altså nu engang rarest! Vi har tidligere haft en flyverdragt fra Reima til Silas. En flyverdragt som vi var meget glade for – både barn og voksne – især på grund af letheden og pasformen i dragten. Derudover var den meget let at vaske og især tørretiden var altså et plus!

Og som forventet, så blev jeg ikke skuffet, da tøjet kom! Det er som altid virkelig lækker kvalitet, der er mange fine og brugbare detaljer og også denne flyverdragt føltes meget let. Vi har tidligere haft flyverdragter, som har været til den tunge side, og det har altså betydet, at Silas ikke frivilligt er hoppet i den – forståeligt nok! Når noget virker ‘tungt’ for os, så er det jo helt sikkert også tungt for den lille purk.

Jeg var så privilegeret, at jeg havde frit valg på alle hylder, og mit valg faldt altså på denne ReimaTec flyverdragt. Selvfølgelig i farven Navy, som jeg holder meget af til mine dreng, dels fordi det er en praktisk farve men mest af alt, fordi den passer så godt sammen med deres røde hårfarve 🙂 Men dét der virkelig fangede mit blikfang på denne flyverdragt var den fine kant af imiteret pels!  Jeg var dog usikker på, hvorvidt Silas ville være lige så begejstret, så det havde faktisk stor betydning for mig, at kanten nemt kan tages af og på, da den er sat fast med lynlås. Heldigvis var Silas’ reaktion: “Jeg synes godt nok den er flot den der, mor!”, og alle overvejelserne blev heldigvis gjort til skamme.

Huen er strikket i en uld-blanding men har et indvendigt for af polyester, så den er dejlig blød. Silas kan på ingen måder klare, at der er noget, der kradser det mindste, så nægter han at tage det på. Vi har altid tidligere brugt elefanthue til Silas, men det kan godt være lidt et problem indimellem, når man bruger briller!

Handskerne er ligeledes ReimaTec, er i samme farve om flyverdragten, vandtæt, vindtæt og åndbar, med forstærkninger i håndflade og alle fingrene og er også dejlig bløde indvendigt med et for af fleece.

Lørdag var der så endelig et godt lag sne her i Nordjylland og vintertøjet skulle for alvor tages i brug. Flyverdragten sad godt på ham, og det var tydeligt, at han på ingen måder blev indskrænket i sin bevægelighed. Silas selv gav udtryk for, at dragten var rar at have på! Huen og handskerne blev siddende, hvor de skulle og holdt øre og fingre varme og tørre. Især handskerne var Silas specielt begejstret for: “De her vanter mor – de er altså VIRKELIG go’e!” Og det er vel det nærmeste, man kommer begejstring fra en nordjyde 😉 Efter 1½ time i sneen var energien brugt, og da vi fik pakket Silas ud af tøjet igen, var han fuldstændig tør og havde en perfekt temperatur.IMG_0570 IMG_0573 IMG_0583

Jeg vil ikke liste alle flyverdragtens produktdetaljer, men der er alligevel nogle ting, jeg vil fremhæve:

  • Pasformen og letheden! Dragten kan desuden justeres i taljen.
  • Silikonestropper – holder buksebenene nede, så der ikke kommer kulde og sne på barnets ben.
  • Trykknapper i buksebenene. Det er altså vældig praktisk, da det gør det væsentlig nemmere, at få flyverdragten ud over støvlerne, og du slippe for dilemmaet;  “Skal jeg trække ham i støvlerne først og døje med at få støvlerne ned igennem buksebenet, eller skal jeg give ham støvlerne på til sidst og døje med at få buksebenet ud over støvlerne?” Smart!!
  • Flyverdragten har indvendige stropper, så barnet faktisk kan krænge overdelen af – UDEN at skulle holde resten af flyverdragten oppe. Det forestiller jeg mig især er smart under skiferien og dertilhørende pitstop på løjperne.

IMG_0553

IMG_0555 IMG_0552 IMG_0537

Flyverdragtens samlede beskrivelse kan du læse lige her.

Jeg må sige, at jeg er 100 % tilfreds! Reima har et mantra om, at børn er skabt til at bevæge sig, og det synes jeg helt sikkert afspejler sig i de produkter, som vi har prøvet. Vi har efterhånden prøvet en del forskellige flyverdragter, og der er ingen tvivl om, at Reima fremover bliver en del af vores garderobe!

Til de interesserede, så kan man læse meget mere om pleje af produkterne, størrelsesguide, eller læse mere om de forskellige produktniveauer  på Reimas hjemmeside.

Tagget , , , , , , , ,

En tanke om “Vintertøj fra Reima

  1. […] er begejstret for Reimas overtøj, hvilket jeg også tidligere har gjort klart, da Silas testede Vintertøj. Så da jeg endnu engang fik tilbuddet – denne gang overgangsjakker fra Reima til begge […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.