Vuggestuestart – lige om lidt!

IMG_0160Den 1/9 nærmer sig med hastige skridt, og jeg synes faktisk slet ikke, at jeg er klar til at overgive den lille mand til andre. Sådan havde jeg det slet ikke med Silas – måske fordi han var det første barn, måske fordi jeg var mere klar til at starte på arbejde, måske fordi barslen med Silas føltes længere, end denne har gjort, måske fordi Silas var 11 måneder og Valde kun er 8½ måned, måske fordi det var faderen, der stod for indkøringen med Silas, eller måske fordi en hverdag med 2 børn ud af huset virker meget mere uoverskuelig på nuværende tidspunkt?

Jeg ved det ikke, men jeg hælder faktisk mest til, at det er fordi, at Valde er barn nummer 2! Tiden på barslen er gået meget hurtigere – selvfølgelig fordi der er en del flere ting at tage sig af og også fordi, at jeg denne gang har haft bloggen og bruge min tid på.  Derudover har jeg ikke haft den samme udlængsel og har bl.a. ikke deltaget i en eneste babyrelateret aktivitet – ud over mødregruppe. Under barslen med Silas gik jeg både til babysvømning, babysalmesang, babycafé og mødregruppe, hvilket måske også var lige rigeligt – for Silas. Jeg tænker helt sikkert, at det hænger sammen med, at jeg stadig har haft kontakt til omverdenen qua Silas og derfor ikke har følt mig isoleret herhjemme. Jeg følte, at dagene var så lange, når vi ikke skulle noget, og jeg var ved at overfalde Henrik, når han kom hjem fra arbejde for at få lidt nyheder udefra. Denne gang har jeg stadig selv oplevet mange ting og har ofte noget at fortælle, når Henrik kommer hjem. Det er rart!

Alt sammen noget som har betydning for min klarhed til at sende Valde ud i den store verden og ikke mindst starte op på arbejde. Jeg er dog ret sikker på, at jeg bare lige skal snuse til arbejdslivet igen, så skal jeg nok blive glad for det. Jeg skal bare lige have regnet ud, hvordan jeg får mig selv + 2 børn færdige og af sted om morgenen, samt fundet ud af, hvordan jeg får tid til 37 timers arbejde i mit allerede fyldte skema 😉 Alt sammen noget, som de fleste af jer, der har været på barsel, kan nikke genkendende til – det er jeg ret sikker på!

Men nu er tiden ved at være her – 14 dage helt præcis har vi tilbage herhjemme. Heldigvis kan jeg trøste mig med, at Valde skal starte i verdens bedste vuggestue, hvor jeg er 100 % tryg ved at aflevere mit guld. Jeg ved nemlig, at de er virkelig dygtige til deres arbejde og nogle virkelig skønne mennesker, som brænder for at være sammen med de små liv. Derfor går det nok alt sammen – mor skal bare lige indstille sig på mentalt, at der allerede er gået 1 år, og at virkeligheden derfor igen står og banker på 😉 2015-08-03 11.03.30

Tagget , ,

2 tanker om “Vuggestuestart – lige om lidt!

  1. Right there with you, selvom Frømanden er min første 😉
    Jeg skal også aflevere ham d. 1. september, og sidder lige nu og ønsker, vi havde ventet med opstart til november. Jeg er SLET ikke klar!! Drengen får helt sikkert nogle fede oplevelser, for jeg ved, det er nogle skønne mennesker, der skal passe ham. Men hvad med mig? Hvem tager sig lige af mig? 🙁

    1. Hvorfor blev de så store så hurtigt? Jeg synes jo nærmest det var i går, at vi hver især kunne smide et indlæg op på bloggen med, at de havde meldt deres ankomst!! Men jeg er nu ret sikker på, at vi nok skal klare den. Når først vi ser, at de falder til og får sig nogle gode oplevelser, så kan man også selv klare det 😉 Ellers må du komme en tur til det nordjyske – så kan vi drikker suk-vores-børn-er-startet-i-dp/vuggestue-kaffe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.