What a great weekend

15Denne weekend har stået i sjov, spas og familielivets tegn. Fredag aften hyggede Silas og jeg os med at pynte hinanden med diverse gavebånd, så især jeg til sidst var et helt festfyrværkeri. Silas valgte alle de neutrale farver til sig selv, og så kunne jeg ellers blive pyntet med grøn, blå og ikke mindst pink farver. Sjovt var det, og Silas var kun lige stået op lørdag morgen, før vi var i gang igen. Resten af weekenden har han båret rundt på alle gavebåndene og har sågar haft dem med i seng. Han har en tendens til at kaste sin kærlighed på de mest mærkelige ting, bl.a. også lagkagekniven (som nu er gemt helt væk).

Ingen tur i svømmehal uden en is til at slutte af på :o)
Ingen tur i svømmehal uden en is til at slutte af på :o)

Lørdag formiddag tog vi en tur i svømmehal. Silas og jeg startede til babysvømning, da han var omkring 8 uger, og han har elsket det lige siden. Han er vist det, man kalder en vandhund, der gerne kaster sig i fra kanten, kører i rutchebane og ikke har noget imod at få hovedet under vand. Denne gang fandt han ud af, at det er meget nemmere at svømme alene, når man har en badering om maven. Efterfølgende bliver madpakken fortæret på bænken i omklædningsrummet, mens mor bliver færdig. Det er virkelig hyggeligt!! Og hvad bedre er, de bliver så dejlig trætte af at være ude og bade.

Lørdag var generelt den bedste fridag vi har haft sammen længe. Silas var helt afbalanceret, hvilket var vildt fedt at opleve. Weekenden kan ellers nogle gange være lidt af en prøvelse, hvilket nok er en kombination af træthed efter den foregående uges program og måske en lille bitte smule kedsomhed. Silas er ikke super god til at underholde sig selv, men i går gik han længe og legede og snakkede med sig selv. Det gav mig tid til at stå i køkkenet og kokkerere en smule, hvilket bl.a. resulterede i en lækker chokolade-daddelkage helt uden sukker og mel – MUMS. Har netop fortæret endnu et stykke, og kagen bliver bestemt ikke mindre dårlig af en overnatning i køleskabet!

Dagen i dag har også stort set været god. I formiddags tog vi på besøg hos min bror og svigerinde, hvor Silas var heldig at få en tur på traktoren sammen med onklen og hans jævnaldrende kusine. Traktorer og andre store maskiner er stadig et hit, så det bragte stor glæde. Jeg kan dog være i tvivl om, hvorvidt det var Silas eller onklen, der hyggede sig mest med det?

Resten er dagen er gået herhjemme – både med leg, forberedelse til den næste uge og pizzabagning efter Silas’ valg – og der var selvfølgelig blomkålspizza til de voksne.

1413

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg havde egentlig sat mig for, at jeg skulle blogge en del her i weekenden. Familielivet vandt – hvilket egentlig er okay!! Vil dog forsøge at fylde lidt mere på bloggen den næste uge, og måske sker der snart noget spændende herinde??

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.